Apr
4
2014

Feed Me 4 Aprilie @ Cluj Arena

D.U.A. ofera 4 invitatii la acest eveniment.
Promovati evenimentul pe Facebook, share-uiti pe wall:  http://www.dua.ro/blog/feed-me-4-aprilie-cluj-arena/  si lasati link-ul profilului vostru intr-un comment mai jos pt. verificare. Tragem la sorti iar castigatorii vor fi contactati pe mail pana cel tarziu Vineri 4 Aprilie ora 12:00. Va rugam nu lasati mai mult de un comment pe site si sa va verificati email-ul in inbox si spam pt a vedea daca nu ati fost desemnati castigatori.

4 Aprilie – Parcarea subterană Cluj Arena
Main: Feed Me [UK]
Opening act: DJ Marwan [RO]
ACCES: 30 lei / 40 lei dupa 00:00
Vârsta minimă: 18 ani

Bilete în avans se găsesc la: The Londoner – Great English Pub & Uman Cluj

Celebrul DJ şi producător englez Feed Me vine pentru a doua oară în România, în 4 aprilie (daca venea in 1 era problematic), pentru un spectacol incendiar de drum and bass, electro, house și dubstep. Britanicul va face show pe ritmurile create pentru albumul Calamari Tuesday şi nu numai, mixând genuri diferite, ca un zeu al mixerelor de sexe.
Foarte bine primit de specialiştii în domeniu (şi de specialistii din alte domenii, pentru că ce-i bun şi lui Dumnezeu îi place), Calamari Tuesday a ocupat prima poziţie în US dance charts, securizându-și în același timp locuri de top în clasamentele altor ţări.
Zecile de milioane de views-uri de pe YouTube atestă faptul că Feed Me se numără printre cei mai apreciați DJ de dubstep.
https://www.youtube.com/watch?v=hicCHaC_z5I 

Feed Me a debutat în 2008, dar a intrat în atenția publicului doi ani mai târziu, odată cu primul său EP. Colaborările cu Example pentru Midnight run sau cu monştrii NU Metal Korn pentru Bleeding Out i-au adus notorietate şi l-au impus pe scena muzicală ca un artist versatil chiar şi-n munca de studio. Pe lângă featuring-urile cu alţi artişti recunoscuţi sau remixurile pentru Muse şi Depeche Mode, britanicul a impresionat cu EP-urile To The Stars şi Feed Me’s Escape, o aventură de la electro house până la dubstep.
La începutul anului 2013, artistul a plecat într-un turneu în Statele Unite, unde a susținut peste 20 de show-uri sold out. S-a întors, apoi, în Londra, cu un show unic, în care a prezentat fanilor piese de pe primul său album Calamari Tuesday, lansat în noiembrie 2013.
Şi-n 4 aprilie e la Cluj. Arena. Cum să nu fii acolo?
https://www.youtube.com/watch?v=NfHrOgu2Lkc

55 Comentarii la “Feed Me 4 Aprilie @ Cluj Arena”

Comenteaza

Newsletter

Pentru a beneficia de promotii si a fi informat asupra evenimentelor viitoare, te invitam sa te abonezi newsletter-ului nostru:

Parteneri

Club Midi
zile si nopti
La Gazette
Cluj Life
High Definition
Sound Tracker
Click Zoom Bytes
Black Sheep Sound
Partytude
Slicker