Mar
2
2013

WAX TAILOR (full live band) 2 Martie @ Club Midi


DUA ofera 20 de invitatii la acest eveniment. Promovati evenimentul pe Facebook, share-uiti pe wall: http://www.dua.ro/evenimente/wax-tailor-concert-live-club-midi/ si lasati link-ul profilului vostru intr-un comment mai jos pt. verificare. Tragem la sorti iar castigatorii vor fi contactati pe mail pana cel tarziu Sambata 2 Martie ora 15:00. Va rugam sa va verificati email-ul si sa nu lasati mai mult de un comment pe site.

WAX TAILOR – full live band 2 Martie | ora 22:00 | Pret bilet 50 Lei | Biletele se gasesc doar la intrarea clubului in ziua event-ului incepand cu ora 22:00.
Fiecare participant la eveniment va fi primi un cadou special la intrare din partea DUA si ICF.

LINE-UP:
22:00: Dj Marwan (DUA)
00:00: Wax Tailor & Dusty Rainbow Orchestra
01:45: After: Dj ADUB

Conducător abil al trip-hop-ului franțuzesc și al hip-hop-ului cinematic, Wax Tailor a fost pe bună dreptate proclamat în cei câțiva ani de la debut drept unul dintre ambasadorii de preț al scenei internaționale franțuzești. S-a impus, după 3 albume (din care 2 recompensate cu discul de aur) şi în jur de 400 de concerte în 50 de ţări.

Un artist independent prin excelență, sub toate fațetele sale magice, Wax Tailor își încântă constant admiratorii cu stilul său muzical inconfundabil. Debutul lui Wax Tailor, LP-ul “Tales of the Forgotten Melodies” a fost foarte apreciat in intreaga lume, iar cu “Hope & Sorrow”, francezul si-a confirmat pozitia pe scena internationala. Acesta este adesea pozitionat din punct de vedere muzical alaturi de DJ Shadow, Portishead si RJD2 fiind deseori considerat liderul scenei de trip-hop şi hip-hop cinematic.
Ultimului sau album, “Dusty Rainbow From The Dark” ne conduce pe cărările nebănuite ale trip-hop-ului psihedelic si baroc. Wax Tailor va concerta live la Club Midi alaturi de formatia The Dusty Rainbow Experience.

YouTube Preview Image
YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image
YouTube Preview Image

Marwan Dua: (Dubios Underground Association) stă de aproape 10 ani în spatele platanelor la cele mai demențiale petreceri si festivale din Cluj-Napoca sau din alte orase, atat ca dj cat si în calitate de organizator. Seturile sale eclectice au ca si constante ritmuri care te ridica de pe scaun, versuri care te fac să le fredonezi si scratchuri alese care le completeaza. Mai nou mixeaza si seturi audio-video ce contin clipuri muzicale,cut-uri din filmulete de pe youtube etc. Din intimitatea căminului până în fața a mii de oameni care participă la petrecerile din clubul Midi (situat pe locul #25 în lume conform DJMAG.COM), unde are o rezidenta drumul a fost lung, iar în prezent colaborează cu artisti precum Beardyman, Dub FX, Krafty Kuts, A.Skillz, DJ Yoda, Rahzel, Jeru the Damaja, Freq Nasty, DJ Food, DJ Rafik, Dj Vadim, Jazzanova, Chinese Man, Nimeni Altu si multi alti…
YouTube Preview Image

393 Comentarii la “WAX TAILOR (full live band) 2 Martie @ Club Midi”

Comenteaza

Newsletter

Pentru a beneficia de promotii si a fi informat asupra evenimentelor viitoare, te invitam sa te abonezi newsletter-ului nostru:

Parteneri

Club Midi
zile si nopti
La Gazette
Cluj Life
High Definition
Sound Tracker
Click Zoom Bytes
Black Sheep Sound
Partytude
Slicker