Mar
10
2012

P.MONEY| live act |Dj PLASTICIAN| dj set | 10Martie Club Midi

 

Comunicat oficial de pe pagina de twitter a lui Plastician:

“Last night was the first gig I’ve ever had to cancel for my own reasons. I hope to make it out to Romania in the near future to make it up. Apologies to the people in Cluj who I didn’t make it out to see last night. Some personal circumstances meant I was unable to fly.” https://twitter.com/#!/djplastician

D.U.A. ofera 20 de invitatii la acest event + 20 invitatii exclusiv pt domnisoare.  Promovati evenimentul pe Facebook, share: http://www.dua.ro/evenimente/p-money-live-act-dj-plastician-dj-set-10martie-club-midi/ si lasati link-ul profilului vostru intr-un comment  mai jos .
Tragem la sorti iar castigatorii sunt contactati pe mail pana cel tarziu Vineri 9 Martie.
Participantii la concursurile cu invitatii DUA sunt rugati sa-si: verifice email-ul si spam-ul, sa bifeze email-ul DUA ca NON-SPAM.

LINE UP:

Dj Plastician dj set
P. MONEY & Dj Plastician live act
Marwan Dua (RO)
Planet H (RO)

Primul event dubstep-grime live din CLuj-Napoca!!
La ora actuala P.Money este unul dintre cei mai cunoscuti si talentati MC de dubstep-grime din lume. A colaborat cu Magnetic Man, Doctor P, Skepta, Wiley etc In 2010 – 2011 a a scos pe piata 3 single-uri care au intrat direct in top-urile din UK, primul a fost “ho riddim”;”POW” care a ajuns pe locul 33, si “Anthemic” in colaborare cu MAGNETIC MAN.

Dj Plastician este cel mai notoriu dj si producator din aria dubstep-grime, fiind printre pionierii genului grime;multi cunoscandu-l dupa faimoasa emisiune de la RINSE FM; inceput sa mixeze la varsta de 16 ani la radio-urile pirate din Londra, la vartsa de 18 ani a inceput sa produca primele track-uri. In 2004 a facut turul Americii alaturi de Aphex Twin; este invitat sa mixeze constant in toate colturile lumii, Europa, SUA, Asia. A colaborat cu artisti precum Skream, Benga Lethal Bizzle, M.I.A., Kosheen, The Black Ghosts, JME, Skepta, sau companii: Rane Serato Scratch Live, King Apparel si Nokia.
P.Money si Dj Plastician vor presta impreuna un show live care va dura aproximativ o ora. In dechidere Plastician  va presta un dj set. Nu ratati cel mai mare event dubstep-grime care a avut loc in CLuj-Napoca.
Intrare 20lei inainte de ora 00:00 si 30 dupa

YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image

Listen Plastician promo mix
YouTube Preview Image

Listen / download  Plastician dj mix

YouTube Preview Image

 

158 Comentarii la “P.MONEY| live act |Dj PLASTICIAN| dj set | 10Martie Club Midi”

Comenteaza

Newsletter

Pentru a beneficia de promotii si a fi informat asupra evenimentelor viitoare, te invitam sa te abonezi newsletter-ului nostru:

Parteneri

Club Midi
zile si nopti
La Gazette
Cluj Life
High Definition
Sound Tracker
Click Zoom Bytes
Black Sheep Sound
Partytude
Slicker