Oct
1
2011

Dub FX // CAde // 1 Oct. in Club Midi

 

D.U.A. ofera 20 invitatii pt. acest eveniment. Promovati evenimentul pe Facebook, share: http://www.dua.ro/evenimente/dub-fx-cade-1-oct-in-club-midi/ si lasati link-ul profilului vostru la sectiunea comentariu de mai jos . Tragem la sorti iar castigatorii sunt contactati pe mail pana cel tarziu Vineri 30 Septembrie ora 18:00. Verificativa email-ul!

Line-up:
Warm-up: Marwan Dua
DUB FX & CAde ( 2 hours special live  & dj set)
After – Ndj

Dub FX este un artist de notorietate mondiala din Australia, Brand-ul sau reprezinta creatie muzicala live, bogata instrumental, folosind doar vocea si efectele de loop-ing din pedale sau alte scule muzicale.
Muzica lui Dub a castigat cu adevarat ascensiune atunci cand a filmat “Love someone” pe o strada din Bristol si a postat inregistrarea pe contul sau de Youtube. 30 de milioane de vizualizari s-au strans in cel mai scurt timp, Dub calatorind mai tarziu spre toate colturile lumii fiind cap de afis la cele mai importante festivaluri din lume impreuna cu logodnica sa Flower Fairy si CAde.
Artistul combina elemente din muzica electronica cu Reggae, Dubstep, Hip-Hop, Drum & Bass si Beatbox in ritmurile create de el.
Daca nu l-ati vazut pana acuma live sau pe Youtube, este un must see!!!
Dub FX si CAde vor presta in premiera un show live inedit combinat cu un dj set care va dura 2 ore!!!!
Dub FX si CAde vor presta in premiera un show live inedit combinat cu un dj set care va dura 2 ore!!!!

Pret bilet: 25 de lei inainte de ora 00:00 si 35 dupa.

YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image

 

 

 

701 Comentarii la “Dub FX // CAde // 1 Oct. in Club Midi”

Comenteaza

Newsletter

Pentru a beneficia de promotii si a fi informat asupra evenimentelor viitoare, te invitam sa te abonezi newsletter-ului nostru:

Parteneri

Club Midi
zile si nopti
La Gazette
Cluj Life
High Definition
Sound Tracker
Click Zoom Bytes
Black Sheep Sound
Partytude
Slicker