Mar
24
2012

Chinese Man (FR) live show | 24 Martie | Club Midi

D.U.A.  suplimenteaza numarul de invitatii  de la 30 la 50 pt acest event. Promovati evenimentul pe Facebook, share-uiti: http://www.dua.ro/evenimente/chinese-man-fr-live-show-24-martie-club-midi/ si lasati link-ul profilului vostru intr-un comment mai jos . Tragem la sorti iar castigatorii sunt contactati pe mail pana cel tarziu Vineri 23 Martie.
Participantii la concursurile cu invitatii DUA sunt rugati sa-si: verifice email-ul si spam-ul, sa bifeze email-ul DUA ca NON-SPAM.

LINE UP:
Chinese Man aka DJ High Ku + DJ Ze Mateo + MC Taiwan
Dubase (RO)
Marwan Dua (RO)

Premiera in Romania!
Chinese Man sunt orginari din Marsilia dar cu radacini asiatice. Crew-ul francez Chinese Man format din 2 dj + un MC mixeaza de la 4 platane genurile: Dub-Reggae si Jazz cu electro-oldschool-hip hop , intr-un amestec exploziv si funky de basi urbani condimentat cu scratch-uri si trick-uri de campioni DMC plus un show audio-video.
Colectivul este cunoscut mai mult pt piesa “I`ve got that tune” care a fost folosita intr-o campanie a unei importante firme producatoare de masini din Germania, deasemenea a fost coloana sonora a festivalului francez de film din Hong Kong.
Nu rata cel mai inedit live show al primaverii.

Acest eveniment  este party-ul oficial al Zilelor Filmului Francofon din Cluj.

Pret intrare 20 de lei inainted e ora 00:00 si 30 dupa

YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image

388 Comentarii la “Chinese Man (FR) live show | 24 Martie | Club Midi”

Comenteaza

Newsletter

Pentru a beneficia de promotii si a fi informat asupra evenimentelor viitoare, te invitam sa te abonezi newsletter-ului nostru:

Parteneri

Club Midi
zile si nopti
La Gazette
Cluj Life
High Definition
Sound Tracker
Click Zoom Bytes
Black Sheep Sound
Partytude
Slicker