Noi
20
2013

DUB FX live – 20 Nov @ Club Midi

In Evenimente  //  956 Comentarii  //  , , ,  // 

D.U.A. ofera 20 invitatii la acest eveniment.
Promovati evenimentul pe Facebook, share-uiti pe wall:  http://www.dua.ro/evenimente/dub-fx-live-20-nov-club-midi/  si lasati link-ul profilului vostru intr-un comment mai jos pt. verificare. Tragem la sorti iar castigatorii vor fi contactati pe mail pana cel tarziu Miercuri 20 Nov. ora 12:00. Va rugam nu lasati mai mult de un comment pe site si sa va verificati email-ul in inbox si spam pt a vedea daca nu ati fost desemnati castigatori.

DUA prezinta
Dub FX live
Cade live

warm-up & after: DJ Marwan & Dex
Miercuri 20 Nov. ora 22:00, pret bilet 30lei inainte de ora 23:00 si 40 dupa.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 
Facebook event
Connect with DUA on Facebook
Subscribe to our newsletter
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Dub FX este un artist de notorietate mondiala din Australia, brand-ul sau reprezinta creatie muzicala live, bogata instrumental, folosind doar vocea si efectele de loop-ing din pedale sau alte scule muzicale.
Muzica lui Dub a castigat cu adevarat ascensiune atunci cand a filmat “Love someone” pe o strada din Bristol si a postat inregistrarea pe contul sau de Youtube. 30 de milioane de vizualizari s-au strans in cel mai scurt timp. La finalul lui Oct. a lansat un nou album care il veti putea asculta live in Club Midi.

YouTube Preview Image
YouTube Preview Image

956 Comentarii la “DUB FX live – 20 Nov @ Club Midi”

Comenteaza

Newsletter

Pentru a beneficia de promotii si a fi informat asupra evenimentelor viitoare, te invitam sa te abonezi newsletter-ului nostru:

Parteneri

Club Midi
zile si nopti
La Gazette
Cluj Life
High Definition
Sound Tracker
Click Zoom Bytes
Black Sheep Sound
Partytude
Slicker