Oct
12
2012

A Skillz 12 Oct. in Club Midi

 

DUA ofera 30 de invitatii la acest eveniment. Promovati evenimentul pe Facebook, share-uiti pe wall:  http://www.dua.ro/evenimente/a-skillz-12-oct-in-club-midi/ si lasati link-ul profilului vostru intr-un comment mai jos pt. verificare. Tragem la sorti iar castigatorii vor fi contactati pe mail pana cel tarziu Vineri ora 15:00.  Va rugam sa va verificati email-ul si sa nu lasati mai mult de un comment pe site.

Facebook event: www.facebook.com/a.skillz-in-clubmidi // Intrare 20 de lei inainte de ora 00:00 si 30 dupa.

Line-up: A Skillz (UK)
Warm-up: Marwan Dua
After: Akutra
Video – Yozzo

A Skillz, este cu cu siguranta marca cea mai funky a celebrului label Finger Lickin’. Talentul sau incredibil din spatele pupitrului imbina funk, hip-hop si breaks cu stilul unic de scratching si sampling marca A-Skillz. A avut turnee in Australia, Canada, S.U.A., Asia, ajungand si la cele mai mari festivaluri din Europa si din intreaga lume (Glastonbury, Homelands – UK, WMC – USA , Snowbombing – Austria sau Field Day in Australia). Toata lumea dorea o dovada pe viu a ceea ce facea reprezentatiile A-Skillz atat de aclamate, astfel ca a fost invitat la cele mai cunoscute petreceri de club din lume: FabricLive, Spectrum, Chew The FAT!, Supercharged, Sugarbeat, The Boutique, The Hit Factory New York sau Pacha Ibiza. Era inevitabil ca succesul sau sa paraseasca aria scenei de club, astfel ca A-Skillz a fost ales pentru a realiza coloana sonora a unui spot Renault, dar si fundalul audio al jocului PlayStation Gran Turismo 4. Un alt amanunt interesant ar fi ca A-SKillz a fost co-producator la celebrul hit ‘Breathe’ semnat Blu Cantrell si Sean Paul.

Pentru a va face o mai buna idee asupra artistilor invitati si stilurile abordate va invitam sa verificati materialele audio-video de mai jos:

A.Skillz – piesa noua!!!

Mix nou de la A. Skillz:  

YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image

Mix nou de la A. Skillz:  

Marwan Dua – opening act for DUB FX @ Club Midi
YouTube Preview Image

Marwan Dua opening act for Mt Eden @ Club Midi
YouTube Preview Image

 

488 Comentarii la “A Skillz 12 Oct. in Club Midi”

Comenteaza

Newsletter

Pentru a beneficia de promotii si a fi informat asupra evenimentelor viitoare, te invitam sa te abonezi newsletter-ului nostru:

Parteneri

Club Midi
zile si nopti
La Gazette
Cluj Life
High Definition
Sound Tracker
Click Zoom Bytes
Black Sheep Sound
Partytude
Slicker