Dec
4
2013

Zeds Dead 4 Dec @ Club Midi

 

D.U.A. ofera 20 invitatii la acest eveniment.
Promovati evenimentul pe Facebook, share-uiti pe wall: http://www.dua.ro/evenimente/zeds-dead-4-dec-club-midi/ si  lasati link-ul profilului vostru intr-un comment mai jos pt. verificare. Tragem la sorti iar castigatorii vor fi contactati pe mail pana cel tarziu Miercuri 4 Dec. ora 12:00. Va rugam nu lasati mai mult de un comment pe site si sa va verificati email-ul in inbox si spam pt a vedea daca nu ati fost desemnati castigatori.

D.U.A. presents

ZEDS DEAD
Miercuri 4 Decembrie ora 22:00 Club Midi
Warm-up: DJ Marwan [DUA]
After: Dj Enforge & Acutra
Pret bilet 30 lei inainte de ora 23:00 si 40 dupa ora 23:00

Facebook event
Connect with DUA on Facebook
Subscribe to our newsletter

 Zeds Dead- Milioane de playuri pe Soundcloud si zeci de milioane de view-uri pe youtube, cea mai populara melodie de pe canalul UKF Dubstep, propria pagina pe Wikipedia, zeci de colaborari cu cele mai importante nume din scena EDM, au remixat piese celebre de la (Radiohead, Massive Attack, The Rolling Stones, The Moody Blues, Sublime), si abia ce-am enumerat 10% din “portofoliul” lor.

DJ Marwan [DUA] (Dubios Underground Association) stă de aproape 10 ani în spatele platanelor la cele mai demențiale petreceri si festivaluri din Cluj-Napoca sau din alte orase, atat ca dj cat si în calitate de organizator. Seturile sale eclectice contin funk modern, soul, jazz, hip-hop, bass music, trap, garage, grime, house, neck-snapping beats & ghettotech vibes. Din intimitatea căminului până în fața a mii de oameni care participă la petrecerile din clubul Midi (situat pe locul #25 în lume conform DJMAG.COM), unde are o rezidenta drumul a fost lung, iar în prezent colaborează cu artisti precum: Dub Fx, Foreign Beggars, Gramatik, Chinese Man, Wax Tailor, Beardyman, Jazzanova, A.Skillz, DJ Yoda, Rahzel, Jeru the Damaja, Dj Vadim si multi alti.

DJ Enforge mix

633 Comentarii la “Zeds Dead 4 Dec @ Club Midi”

Comenteaza

Newsletter

Pentru a beneficia de promotii si a fi informat asupra evenimentelor viitoare, te invitam sa te abonezi newsletter-ului nostru:

Parteneri

Club Midi
zile si nopti
La Gazette
Cluj Life
High Definition
Sound Tracker
Click Zoom Bytes
Black Sheep Sound
Partytude
Slicker