Oct
16
2014

Wilkinson feat MC Adapt 16 Oct @ Euphoria Music Hall

D.U.A. ofera 4 invitatii la acest eveniment.
Promovati evenimentul pe Facebook, share-uiti pe wall: http://www.dua.ro/evenimente/wilkinson-16-oct-euphoria-music-hall/ si lasati link-ul profilului vostru intr-un comment mai jos pt. verificare. Tragem la sorti iar castigatorii vor fi contactati pe mail pana cel tarziu Joi 16 Oct ora 12:00. Va rugam nu lasati mai mult de un comment pe site si sa va verificati email-ul in inbox si spam pt a vedea daca nu ati fost desemnati castigatori.

TiMAF & DUA
prezinta
Wilkinson feat. MC Adapt
warm-up: DJ Marwan & Acutra
after: Blanila & NDJ

Pret bilet: 30 lei pana la ora 23:59 si
40 lei dupa 00:00 

Wilkinson: Artistul care și-a câștigat un renume internațional odată cu primul său album intitulat “Lazers not included”, album ce a ajuns pe locul 1 în topurile iTunes Dance Chart din 10 țări, va ajunge din nou în România în cadrul Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania pe 16 Octombrie 2014!Wilkinson a remixat și colaborat în timp cu artiști precum Ed Sheeran, Naughty Boy, Chase & Status, Wretch 32, Katy B, Laura Mvula și Nero. De asemenea, de curând în palmaresul său s-au adăugat și premiile “Best Single”, “Best Album”, “Best Video” și “Best Producer” la ediția din 2014 Drum & Bass Awards.

 

 

212 Comentarii la “Wilkinson feat MC Adapt 16 Oct @ Euphoria Music Hall”

Comenteaza

Newsletter

Pentru a beneficia de promotii si a fi informat asupra evenimentelor viitoare, te invitam sa te abonezi newsletter-ului nostru:

Parteneri

Club Midi
zile si nopti
La Gazette
Cluj Life
High Definition
Sound Tracker
Click Zoom Bytes
Black Sheep Sound
Partytude
Slicker