Mar
12
2011

Stanton Warriors // sambata 12 Martie // Club Midi

D.U.A. ofera 20 invitatii pt. acest eveniment.
Promovati evenimentul pe Facebook, share: http://www.dua.ro/evenimente/stanton-warriors-dom-b-dj-set-sambata-12-martie-club-midi/ si lasati link-ul profilului vostru in comentariu. Tragem la sorti iar castigatorii sunt contactati pe mail pana cel tarziu Vineri 11 Martie ora 00:00.

Stanton Warriors sunt pionierii genului breaks; in anul 2001 au scos discul Stanton Sessions, intrand in competitie cu albumele celor de la Fat Boy Slim si Deep Dish, castigand fara drept de apel titlul de cel mai bun album la Dance Star Awards, ca ceva mai tarziu sa-i invinga si pe Dave Clarke si Danny Tenaglia la premiile Muzik Mag. De asemenea, MixMag a inclus discul in topul 50 al celor mai bune compilatii lansate vreodata, devenind, astfel cel mai bine vandut album de breaks din toate timpurile, de altfel, un record care inca nu a fost depasit.

Stanton Warriors a devenit peste noapte unul dintre cele mai in faimoase proiecte muzicale cu remixuri semnate pentru artisti ca Missy Elliot, Fatboy Slim, Basement Jaxx, Mylo, Freeform Five sau Busta Rhymes, dar si cu materiale proprii exceptionale, continua sa impinga la refuz barierele excelentei in muzica. Ca un bonus, cand vorbim despre colaborarile lor cu vocalisti, trebuie mentionat Big Daddy Kane, Twista si The Beatnuts printre colaboratori, acestia implementand usoare influente de electro, hip hop, funk si house in soundul Stanton Warriors.

Stanton Warriors // Dom B dj set // Warm-up: Marwan Dua // After: Jaheyo

Sambata 12 Martie // Club Midi // Intrare 15 lei pana la ora 00:00 si 25 dupa
Promotie la bar intre 23:00 si 00:00: Vodka orange/apple – 5 ron, Whisky Cola – 5 ron,
All night long: Bere Ursus – 4,5 ron, 6 shoturi tequila Olmeca – 20 ron

Pentru a va face o mai buna idee asupra artistilor invitati si stilurile abordate de acestia va invitam sa ascultati materialele audio  de mai jos:

YouTube Preview Image
YouTube Preview Image
YouTube Preview Image
YouTube Preview Image  Stanton Warriors – Get Em High
YouTube Preview Image  Stanton Warriors – Good Vibrations
YouTube Preview Image  Stanton Warriors – Shake It Up
YouTube Preview Image  Gorillaz-Feel Good Inc. Stanton Warriors Remix
YouTube Preview Image  Rye Rye & M.I.A – Bang  Stanton Warriors Remix

159 Comentarii la “Stanton Warriors // sambata 12 Martie // Club Midi”

Comenteaza

Newsletter

Pentru a beneficia de promotii si a fi informat asupra evenimentelor viitoare, te invitam sa te abonezi newsletter-ului nostru:

Parteneri

Club Midi
zile si nopti
La Gazette
Cluj Life
High Definition
Sound Tracker
Click Zoom Bytes
Black Sheep Sound
Partytude
Slicker