Oct
30
2009

RAHZEL (THE ROOTS) & Dj JS1 (New YOrk, USA) // Club MIDI

Rahzel

si-a facut un nume de-a lungul timpului prin albumele si reprezentatiile live ale trupei The Roots (a carei membru este) si mai apoi pe cont propriu, ajungând sa fie cel mai mediatizat beatboxer. Vocea lui s-a auzit în cele mai diferite locuri, de la MTV pâna la jocurile video (“EA Sports – NBA 2003″), felurite reclame (Pepsi, Twix) si pe numeroase albume clasice ale artisti precum Roni Size, Sean Paul, Erykah Badu, Crystal Method, ,Everlast, Rakim, KRS-One, etc.Nu întâmplator, pentru ca tehnica pe care o detine este impecabila, permitându-i sa interpreteze simultan atât beat-ul, cât si versurile sau melodia, pe lânga alte efecte, dovada în acest sens fiind cele câteva reproduceri ale unor renumite creatii hip-hop,drum and bass sau electro.

Rahzel va veni impreuna cu dj-iul new yorkez JS-1 . In aceasta formula concerteaza de mai bine de 10 ani, timp in care au fost invitati in peste 35 de tari, 5 continente si peste 125 de orase. JS-1 a fost invitat la nenumarate emisiuni de pe MTV , BET, seriile Return of the Dj , volumele 2,3,4 si 5 . El a colaborat cu nume legendare precum Big Daddy Kane, KRS-One, Common, Kool G Rap, Masta Ace, Special ED, Ill Bill, OC, Planet Asia, Casual, Prince Poetry, Rahzel, Vinnie Paz of Jedi Mind Tricks, Percee P, J-Live, Akrobatik si multi altii.

REFERINTE – pt a intelege mai bine conceptual event-ului va rugam acordati cateva minute filmarilor de mai jos.

Dj Gojira si Marwan vor asigura warm-up si after-ul.

Evenimentul va avea loc in Club MIDI (Str. Berariei nr.60 Cluj-Napoca) 30 oct incepand cu ora 23:00.

Rahzel
YouTube Preview Image
YouTube Preview Image
YouTube Preview Image
YouTube Preview Image
YouTube Preview Image
YouTube Preview Image

Dj JS1

YouTube Preview Image
YouTube Preview Image

Comenteaza

Newsletter

Pentru a beneficia de promotii si a fi informat asupra evenimentelor viitoare, te invitam sa te abonezi newsletter-ului nostru:

Parteneri

Club Midi
zile si nopti
La Gazette
Cluj Life
High Definition
Sound Tracker
Click Zoom Bytes
Black Sheep Sound
Partytude
Slicker