Iun
11
2011

UPDATE!!! Dj Delimentary (UK) // Sambata 11 Iunie // Club MidiINTRAREA este 10 lei inainte de 00:00 si 20 dupa!!!!

D.U.A. ofera 20 invitatii pt. acest eveniment.
Promovati evenimentul pe Facebook, share:  http://www.dua.ro/evenimente/psychofreud-dj-del-uk-sambata-11-iunie-club-midi/ si lasati link-ul profilului vostru in comentariu . Tragem la sorti iar castigatorii sunt contactati pe mail pana cel tarziu Vineri 10 Iunie ora 12:00.

Ghetto-Funk -Electro-Break Beat – Grime-Dubstep Night


Dj Delimentary (UK)
Marwan Dua (RO)
Planet H (RO)
Mega-Mishan (RO)
Visuals Photon

Sambata 11 Iunie // ora 23:00 // Club Midi

PSYCHOFREUD (Norway)
Producator drum&bass si ragga-jungle de top din Oslo, Norvegia. De la bun început si-a definit stilul inconfundabil de ragga si drum&bass, piesele sale fiind ascultate pe întreg mapamondul, din Europa, Statele Unite si Jamaica pana in Australia, Japonia si Canada. Knowledge Magazine l-a desemnat intr-un Top 10 al artistilor de urmarit in 2010.

Dj Delimentary dj-producator de funky breaks din UK recomandat de Krafty Kuts pt seturile sale energice mixate pe 4 cd playere, clipurile sale de pe youtube ajungand in scurt timp la peste 100 de mii de view-uri. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu este genul de dj care mixeaza muzica break-beat combinata cu funk, soul, jazz si hip-hop intr-un stil unic, cu o tehnica impecabila. Este invitat regulat in mai toate colturile lumii, deasemenea este rezident in faimosul club FunkyFish din Brighton.

Pt a va face o mai buna idee asupra artistilor invitati si stilurile abordate de acestia , va invitam sa verificati materialele audio-video de mai jos:


YouTube Preview Image

PsychoFreud – Dont You Try Con Me

YouTube Preview Image

YouTube Preview Image

Dj Delimentary – Nu Funk & Funky Breaks Mix

Dj Delimentary ‘Dead End Street’

DELimentary ‘Dance Sucka’


109 Comentarii la “UPDATE!!! Dj Delimentary (UK) // Sambata 11 Iunie // Club Midi”

Comenteaza

Newsletter

Pentru a beneficia de promotii si a fi informat asupra evenimentelor viitoare, te invitam sa te abonezi newsletter-ului nostru:

Parteneri

Club Midi
zile si nopti
La Gazette
Cluj Life
High Definition
Sound Tracker
Click Zoom Bytes
Black Sheep Sound
Partytude
Slicker