Oct
6
2013

ONRA (FR), Featurecast (UK) Sambata 5 Oct. @ Club Midi

In Evenimente  //  115 Comentarii  //  , , ,  // 

DUA ofera 30 de invitatii la acest eveniment. Promovati evenimentul pe Facebook, share-uiti pe wall
http://www.dua.ro/evenimente/onra-fr-featurecast-uk-sambata-5-oct-club-midi/  si lasati link-ul profilului vostru intr-un comment mai jos pt. verificare. Tragem la sorti iar castigatorii vor fi contactati pe mail pana cel tarziu Sambta 5 Oct. ora 12:00. Va rugam sa nu lasati mai mult de un comment pe site.

ONRA (FR)

Cunoscut pentru realease-ul Chinoiseries lansat in 2007, Onra revine la Cluj. Artistul francez aduce in actualitate sunete descoperite de acesta pe discuri cu muzica veche vietnameza. Release-ul are parte de o continuare numita Chinoiseries pt.2 in 2011, unde Onra isi extinde sursa de inspiratie si catre cultura muzicala chineza. Cel mai complet release al lui Onra este “Long Distance”. Release-ul are pasaje disco, vintage-funk si hip hop prin colaborari cu nume precum legenda Detroitului T3 (Slum Village) si Reggie B.

In urma cu 2 luni a fost invitat la Redbull Music Academy, mix-ul inregistrat video si audio il gasiti mai jos:

YouTube Preview Image
YouTube Preview Image
YouTube Preview Image

 

YouTube Preview Image

 

FEATURECAST:
Lee Mintram este DJ şi producător originar de pe coasta de Sud a Marii Britanii, este apreciat la nivel mondial pentru tehnicile sale la platane şi pentru stilul lui unic în Funk & Breaks. Creându-şi propriul sunet folosindu-se de mai multe genuri muzicale şi tehnici de “scratching” şi “cutting”, FEATURECAST s-a lansat prin intermediul Cat Skills Records şi Funk Weapons & Super Hi Fi şi a reuşit să pună la punct un arsenal de releas-uri formidabile însoţite de aprecieri din partea celor de la Krafty Kuts, Norman Jay, DJ Yoda, Z-Trip, Ali B (Kiss FM), Craig Charles (BBC 6) etc., A-Skillz catalogându-l drept: “ONE TO WATCH!” Fiind deja în frunte topurilor JUNO şi având difuzări chiar şi la radiourile din Australia, FEATURECAST va continua să pună Hip hop, Breaks, Dubstep şi Drum & Bass atâta timp cât sunt FUNKY!

Featuecast – promo mix

DJ Marwan [DUA] stă de aproape 10 ani în spatele platanelor la cele mai demențiale petreceri si festivaluri din Cluj-Napoca sau din alte orase, atat ca dj cat si în calitate de organizator. Seturile sale eclectice au ca si constante ritmuri care te ridica de pe scaun, versuri care te fac să le fredonezi si scratchuri alese care le completeaza. Mai nou mixeaza si seturi audio-video ce contin clipuri muzicale,cut-uri din filmulete de pe youtube etc.
Din intimitatea căminului până în fața a mii de oameni care participă la petrecerile din clubul Midi (situat pe locul #25 în lume conform DJMAG.COM), unde are o rezidenta drumul a fost lung, iar în prezent colaborează cu artisti precum: Foreign Beggars, Gramatik, Chinese Man, Wax Tailor, Beardyman, Dub FX, Jazzanova, A.Skillz, DJ Yoda, Rahzel, Jeru the Damaja, Dj Vadim si multi alti.

YouTube Preview Image YouTube Preview Image

Acutra [DUA] și-a început debutul artistic pe scena muzicii electronice în 2007, DJ/VJ dar și designer grafic, descarcându-și obsesia pentru muzică împreună cu Enforge, Andru și Gray la cârma grupului DrumskillCrew. Odată cu diversitatea genurilor muzicale actuale, set-urile sale se plimbă pe linii impozante de bass, sunete acute de scratch și varietate de la ghettofunk la drum&bass, dubstep, glitch-hop, electro și breakbeat. A zguduit evenimente alături de DJ, MC și producători de talie mondiala printre care Foreign Beggars, Benga, Emalkay, A.Skillz, JFB, Featurecast, Funkanomics, Bare Noize, High Rankin, Bar9, Venetian Snares, Psychofreud și alții.
Pret bilet: 20 de lei inainte de ora 00:00 si 30 dupa

115 Comentarii la “ONRA (FR), Featurecast (UK) Sambata 5 Oct. @ Club Midi”

Comenteaza

Newsletter

Pentru a beneficia de promotii si a fi informat asupra evenimentelor viitoare, te invitam sa te abonezi newsletter-ului nostru:

Parteneri

Club Midi
zile si nopti
La Gazette
Cluj Life
High Definition
Sound Tracker
Click Zoom Bytes
Black Sheep Sound
Partytude
Slicker