Apr
6
2013

JFB (UK) | Dj Marwan | 6 Aprilie @ Club Midi

In Evenimente  //  82 Comentarii  //   // 

DUA ofera 30 de invitatii la acest eveniment. Promovati evenimentul pe Facebook, share-uiti pe wall: http://www.dua.ro/evenimente/jfb-uk-dj-marwan-6-aprilie-club-midi/ si lasati link-ul profilului vostru intr-un comment mai jos pt. verificare. Tragem la sorti iar castigatorii vor fi contactati pe mail pana cel tarziu Sambata 26 Aprilie ora 15:00. Va rugam sa va verificati email-ul si sa nu lasati mai mult de un comment pe site.

JFB (UK) – Audio-Video Set + DJ SET
Alpha Bite (Tm Cph)
DJ Marwan (DUA)
Acutra (DUA)
NDJ (DUA)
Pret bilet 15 lei inainte de ora 00:00 si 25 dupa.

JFB (UK): Cunoscut publicului din Romania prin prestatiile repetate dar de fiecare data uimitoare mixurile dj-iul britanic JFB acorda atentie sporita turntablism-ului , incorporand elemente diverse si influente din rock-hip-hop-funk, drum and bass, turntablism si dubstep. JFB colaboreaza cu artisti precum Beardyman ,Fatboy Slim, Dj Deekline, etc. A castigat de 2 ori locul intai la cea mai prestigiosa competitie de dj-i din UK: DMC.
YouTube Preview Image

Alpha Bite (TM / CPH) este un producator nomad, nascut in Timisoara si stabilit recent in Copenhaga unde produce si mixeaza la partyuri locale un melanj original de hip hop, glitch si live drumming. In calitate de producator, a lansat deja doua albume prin care proiecteaza un film tripat, electronic si glitch cu mult bass la baza si beaturi grele. In luna Aprilie ii va apare primul single la hdmusic.ro > Digital Sunlight > pe care il promoveaza si in Romania atat la party-ul DUA cat si la alte evenimente in Timisoara sau Brasov (TBC).| Aruncati o privire, dati o ascultare!
YouTube Preview Image

MIX: http://www.mixcloud.com/hdmusic/alpha-bite-hd-05-mix-floating-space/

DJ Marwan (DUA // Dubios Underground Association) stă de aproape 10 ani în spatele platanelor la cele mai demențiale petreceri si festivaluri din Cluj-Napoca sau din alte orase, atat ca dj cat si în calitate de organizator. Seturile sale eclectice au ca si constante ritmuri care te ridica de pe scaun, versuri care te fac să le fredonezi si scratchuri alese care le completeaza. Mai nou mixeaza si seturi audio-video ce contin clipuri muzicale,cut-uri din filmulete de pe youtube etc. Din intimitatea căminului până în fața a mii de oameni care participă la petrecerile din clubul Midi (situat pe locul #25 în lume conform DJMAG.COM), unde are o rezidenta drumul a fost lung, iar în prezent colaborează cu artisti precum Beardyman, Dub FX, Krafty Kuts, A.Skillz, DJ Yoda, Rahzel, Jeru the Damaja, Freq Nasty, DJ Food, DJ Rafik, Dj Vadim, Jazzanova, Chinese Man, Nimeni Altu si multi alti…

YouTube Preview Image
Acutra (OZ) Și-a început debutul artistic pe scena muzicii electronice încă din 2007, DJ/VJ dar și designer grafic, descarcându-și obsesia pentru muzică împreună cu Enforge și Andru la cârma grupului DrumskillCrew. Prestațiile sale dinamice se plimbă pe linii de bass impozante, sunete acute de scratch și varietate de la ghettofunk la drum&bass, dubstep, glitch-hop, electro și breakbeat. Are în palmares mișcări de mase alături de DJ, MC și producători de talie mondiala printre care A.Skillz, Foreign Beggars, Featurecast, Funkanomics, Bare Noize, High Rankin, Bar9, Venetian Snares, Psychofreud și alții.

NDJ este noua senzatie a scenei clujene de djing cu stil de turntablist old school. In seturile sale, selectorul mixeaza hip-hop, beat-uri 808 si garage . Tinand cont de autenticitatea, tecnica si modul in care isi concepe mix-urile, s-a facut remarcat pe scena cluburilor de renume alaturi de multi dj si producatori consacrati. Fiind castigator al concursului “DJ Music School” din cadrul festivalului “Delta Music Fest 3”, stilul sau ofera o atmosfera aparte oricarei petreceri.

https://www.facebook.com/NDJLenard?ref=ts&fref=ts
https://soundcloud.com/ndj_lenard

82 Comentarii la “JFB (UK) | Dj Marwan | 6 Aprilie @ Club Midi”

Comenteaza

Newsletter

Pentru a beneficia de promotii si a fi informat asupra evenimentelor viitoare, te invitam sa te abonezi newsletter-ului nostru:

Parteneri

Club Midi
zile si nopti
La Gazette
Cluj Life
High Definition
Sound Tracker
Click Zoom Bytes
Black Sheep Sound
Partytude
Slicker