Noi
28
2013

Jeru the Damaja 28 Nov @ Irish & Music Pub

D.U.A. ofera 10 invitatii la acest eveniment. Promovati evenimentul pe Facebook, share-uiti pe wall:  http://www.dua.ro/evenimente/jeru-the-damaja-28-nov-irish-music-pub/  si lasati link-ul profilului vostru intr-un comment mai jos pt. verificare. Tragem la sorti iar castigatorii vor fi contactati pe mail pana cel tarziu Joi 28 Nov. ora 12:00. Va rugam nu lasati mai mult de un comment pe site si sa va verificati email-ul in inbox si spam pt a vedea daca nu ati fost desemnati castigatori.

DUA presents

Jeru the Damaja live @ Irish & Music Pub ora 20:00, pret bilet 30lei
warm-up & after: DJ Marwan & DJ Necs

Facebook event
Connect with DUA on Facebook
Subscribe to our newsletter 

Dupa ce in 2007, DUA l-a adus pt. prima oara in Romania pe Jeru the Damaja, Original Dirty Rotten Scoundrel se intoarce pe 28 Noiembrie la Cluj-Napoca in Irish & Music Pub.
Jeru the Damaja a intrat in lumea rap-ului inca de varsta de 7 ani. Trei ani mai tarziu deja isi compunea singur versurile. La inceputul anilor ’80, el i-a cunoscut pe Dj Premier si pe Guru ( Gang Starr ). Prima sa aparitie pe o piesa s-a produs in 1992, pe “I’m the Man”, care a aparut pe albumul “Daily Operations” al trupei Gang Starr . In 1993, el si-a facut simtita prezenta prin hitul “Come Clean”, inclus pe albumul legendar intitulat “The Sun Rises in the East”. Odata cu albumul “The Wrath of the Math” (1996), care a inclus piesele “Ya Playin’ Yaself” si “Me or the Papes”, Jeru a fost numit “salvatorul Hip-Hop-ului”. De curand, Jeru the Damaja a fost inclus in topul celor mai buni 50 de MC-ii ai tuturor timpurilor, in celebra carte “There Is a God On the Mic”, scrisa de Kool Moe Dee.

YouTube Preview Image

167 Comentarii la “Jeru the Damaja 28 Nov @ Irish & Music Pub”

Comenteaza

Newsletter

Pentru a beneficia de promotii si a fi informat asupra evenimentelor viitoare, te invitam sa te abonezi newsletter-ului nostru:

Parteneri

Club Midi
zile si nopti
La Gazette
Cluj Life
High Definition
Sound Tracker
Click Zoom Bytes
Black Sheep Sound
Partytude
Slicker