Sep
17
2011

Gramatik (USA) live show & Jfb (UK) 17 Sept. in Club Midi

D.U.A. ofera 20 invitatii pt. acest eveniment. Promovati evenimentul pe Facebook, share: http://www.dua.ro/evenimente/gramatik-usa-live-show-jfb-uk-17-sept-in-club-midi/ si lasati link-ul profilului vostru in comentariu . Tragem la sorti iar castigatorii sunt contactati pe mail  pana cel tarziu Vineri 16 Septembrie ora 18:00.

GRAMATIK (USA) live show
JFB (UK) audio-video show
Marwan Dua (RO) dj set

GRAMATIK (USA) live show !!!
In 2006 incepe sa produca Electro, Breakbeat si Drum’n'Bass. Primul release ce apare pe site-ul Beatport in iunie 2008 este o piesa electro-house cu care reuseste sa atinga pozitia 24 in top100. In decembrie 2008 lanseaza primul album din seria Street Bangerz, care il catapulteaza pe primul loc in topul de Chill Out. In 2010 este nominalizatin cadrul Beatport Music Awards la categoriile “Best Chill Out Artist” si “Chill Out Track”, ocupand pozitia secunda la ambele categorii.Fiind o adevarata enciclopedie muzicala si avand un stil care cu siguranta nu poate plictisi, trecand de la chill out prin funk, electro-house, glitch, bassline-uri dubstep si beat-uri hip-hop. Gramatik vine pt prima oara in Cluj si va fi insotit de un chitarist!!
It’s not about musical genres, it’s about music!

J F B (UK) Mixurile dj-iul britanic JFB acorda atentie sporita turntablism-ului , incorporand elemente diverse si influente din breakbeat, funk, drum and bass, turntablism, hip-hop, dubstep.JFB colaboreaza cu artisti precum Beardyman ,Dj Deekline, Fatboy Slim etc.A castigat cea in 2007 si din nou anul acesta cel mai prestigios concurs de djing DMC UK.
Intrare 15 Lei inainte de ora 00:00 si 25 dupa.

Pentru a va face o mai buna idee asupra artistilor invitati si stilurile abordate va invitam sa verificati materialele audio-video de mai jos:

FREE DOWNLOAD: Pe link-urile de mai jos puteti downloada gratuit cele 4 albume scoase de Gramatik
http://thepartysign.com/2011/07/13/gramatik-new-album-free-download/
http://thesoundmedium.wordpress.com/2010/02/10/gramatik-street-bangerz-vol-1-and-2/
http://www.israbox.com/1146333373-gramatik-street-bangerz-volume-3-2010.html
http://www.sound.to/en/music/download/gramatik/no-shortcuts/Gramatik-No_Shortcuts-(BUSTED38)-WEB-2010-KETAMiN/234833_step-007-original-mix/

YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image

153 Comentarii la “Gramatik (USA) live show & Jfb (UK) 17 Sept. in Club Midi”

  • gramatik is the ish. i wanna witness that revoluish cos’ that’s what’s gonna happen in midi when gramatik is gonna michs !

Comenteaza

Newsletter

Pentru a beneficia de promotii si a fi informat asupra evenimentelor viitoare, te invitam sa te abonezi newsletter-ului nostru:

Parteneri

Club Midi
zile si nopti
La Gazette
Cluj Life
High Definition
Sound Tracker
Click Zoom Bytes
Black Sheep Sound
Partytude
Slicker