Noi
16
2013

GORILLAZ SOUNDSYSTEM – 8 YEARS OF DUA – 16 Nov @ Club Midi

Numarul mare de participanti la acest concurs ne face sa nevoiti sa suplimentem nr. de  invitatii puse in joc de la 20 la 30.
Promovati evenimentul pe Facebook, share-uiti pe wall: http://www.dua.ro/evenimente/gorillaz-soundsystem-8-years-of-dua-16nov-club-midi/  si lasati link-ul profilului vostru intr-un comment mai jos pt. verificare. Tragem la sorti iar castigatorii vor fi contactati pe mail pana cel tarziu Sambata 16 Nov. ora 12:00.
Va rugam nu lasati mai mult de un comment pe site si sa va verificati email-ul in inbox si spam pt a vedea daca nu ati fost desemnati castigatori.

D.U.A. presents
Gorillaz Sound System (dj set)
Sambata 16 Noiembrie ora 23:00
warm-up: - DJ Marwan / DUA
after:- Newgotti ||  Acutra
Pret bilet: 30 inainte de ora 00:00 si 40 dupa.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Facebook event
Connect with DUA on Facebook
Subscribe to our newsletter

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Gorillaz Sound System Dj Set aka Remi Kabaka e un creativ omniprezent, un fenomen modern care a dat o mana de ajutor, cum se zice, la nume din cele mai cunoscute si nu doar in muzica! Mana dreapta a lui Banksy, a cantat cu Bobby Womack, a desecoperit-o pe MIA, a pus muzica la Tate Modern in Londra si e un personaj de baza al trupei Gorillaz, al carei sound eclectic il reprezinta oficial in seturile sale Gorillaz Sound System. Omul asta face singur cat o gasca de gorile! Muzica sa combinata cu unul dintre cele mai bune sisteme de sunet din lume va “sparge” publicul!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

DJ Newgotti
Membru al echipei AnonimTM din 2007, Newgotti abordeaza o varietate de beat-uri si stiluri muzicale electronice care poarta intotdeauna amprenta sa personala. La inceput a fost fascinat de ritmuri rupte si de linii de bass adanci. De-a lungul vremii a mixat breaks, garage, dubstep si a reusit se creeze un melanj intre stiluri care, inevitabil, face party people sa danseze. Acum experimenteaza cu ritmurile drepte, ritmuri care l-au introdus scenei electronice acuma mai bine de un deceniu.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

DJ Marwan [DUA]
-stă de aproape 10 ani în spatele platanelor la cele mai demențiale petreceri si festivaluri din Cluj-Napoca sau din alte orase, atat ca dj cat si în calitate de organizator. Seturile sale eclectice contin funk modern, soul, jazz, hip-hop, bass music, garage, grime, house, neck-snapping beats & ghettotech vibes. Mai nou mixeaza si seturi audio-video ce contin clipuri muzicale,cut-uri din filmulete de pe youtube etc.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

DJ Acutra [DUA]
-și-a făcut debutul artistic pe scena muzicii underground prin 2007, DJ / VJ în grupul DrumskillCrew, ca peste câțiva ani să-și înceapă activitatea în cadrul proiectului DUA (Dubious Underground Association) unde este și art director.Acele platanelor sale se plimbă pe linii grave de bass, sunete acute de scratch și varietate de la trap la garage, bass house si techno.

YouTube Preview Image
YouTube Preview Image

635 Comentarii la “GORILLAZ SOUNDSYSTEM – 8 YEARS OF DUA – 16 Nov @ Club Midi”

Comenteaza

Newsletter

Pentru a beneficia de promotii si a fi informat asupra evenimentelor viitoare, te invitam sa te abonezi newsletter-ului nostru:

Parteneri

Club Midi
zile si nopti
La Gazette
Cluj Life
High Definition
Sound Tracker
Click Zoom Bytes
Black Sheep Sound
Partytude
Slicker