Dec
12
2009

FREQ NASTY // TRG // MARWAN // Club MIDI Cluj

In Evenimente  //  Fara comentarii  //  , , ,  // 

FREQ NASTY

myspace.com/djfreqnasty
-s-a nascut in Fiji, a crescut in Noua Zeelanda si momentan penduleaza intre USA si UK. Si-a inceput cariera de producator/dj inca din anii ’90, fiind un pionier al curentului nu-skool breaks asupra caruia si-a pus amprenta sonora inconfundabila. Piesele sale acorda atentie sporita bass-ului si percutiilor, incorporand elemente diverse si influente din hip hop, reggae si acid. A colaborat si a facut remixuri unor artisti ca Bassnectar, ADAM FREELAND, FATBOY SLIM, Kelis sau KRS One si a co-produs albumul de debut Santigold. Seturile sale, greu de incadrat intr-un gen anume, au cucerit ringurile de dans din intreaga lume, de la Fabric (Londra) sau Twilo (New York) pana la festivaluri ca Sziget, Creamfields sau Burning Man.

TRG

cosmintrg.com
-este artistul roman cu cea mai impresionanta ascensiune in scena dubstep internationala, coleg de label cu Skream, DJ si producator cu o agenda din ce in ce mai incarcata. Piesele sale se difuzeaza pe BBC Radio 1 sau Kiss 100 si se regasesc pe compilatii ca Fabric Live, I Love Dubstep, Steppas Delight sau Dubstep Allstarsl . TRG se bucura de atentia unor DJ ca Laurent Garnier, Mary Anne Hobbs, Cold Cut, Freq Nasty sau Modeselektor Tehnica, selectia, varietatea de care da dovada in seturi, imbinand drum&bass-ul cu dubstep si chiar cu 44 si techno, energia sa si aprecierea majoritatii publicului de profil l-au propulsat pe TRG pe o pozitie onorabila in topul celor mai buni DJ si producatori din Romania.

MARWAN

dua.ro
-a inceput sa mixeze prin 2002 – 2003 si debuteaza prin evenimente in orasul natal – Cluj Napoca. Isi cumpara platanele si primele vinyluri in 2005 si fondeaza D.u.a.( Dubious Underground Association ) alaturi de care promoveaza evenimente cu un substrat muzical divers – de la hip hop si funk pana la reggae, breakbeat si drumandbass. Evenimentele isi gasesc gazda in locatii si orase diferite, Cluj, Bucuresti, litoralul romanesc. Intre timp primeste invitatii sa mixeze la Timisoara, Bucuresti, Deva, Vama Veche, Vaslui. A impartit, scena cu artisti consacrati din mai toate ariile muzicale. Mixeaza dub, reggae,hip-hop si broken beats(nu funk, bossa nova, breaks), etc. intr-un stil aparte in care include scratch-uri, beat juggling si acapellas.

Comenteaza

Newsletter

Pentru a beneficia de promotii si a fi informat asupra evenimentelor viitoare, te invitam sa te abonezi newsletter-ului nostru:

Parteneri

Club Midi
zile si nopti
La Gazette
Cluj Life
High Definition
Sound Tracker
Click Zoom Bytes
Black Sheep Sound
Partytude
Slicker