Feb
1
2013

FOREIGN BEGGARS live| 1 Feb. @ Club Midi

DUA ofera 25 de invitatii la acest eveniment. Promovati evenimentul pe Facebook, share-uiti pe wall: http://www.dua.ro/evenimente/foreign-beggars-live-1-feb-club-midi/ si lasati link-ul profilului vostru intr-un comment mai jos pt. verificare. Tragem la sorti iar castigatorii vor fi contactati pe mail pana cel tarziu Joi ora 15:00. Va rugam sa va verificati email-ul si sa nu lasati mai mult de un comment pe site.

FOREIGN BEGGARS live
Warm-up: Marwan Dua
After: Planet H | Acutra
Video by Yossarian
Vineri 1 Feb. ora 23:00 | Club Midi | Cluj-Napoca |
Pret intrare 30 lei inainte de ora 00:00 si 40 de lei dupa.

Foreign Beggars, nume cu rezonanta in randul iubitorilor de hip-hop, dubstep si drum & bass este una dintre cele mai apreciate trupe ce combina hip-hop-ului cu beat-urile de dubstep- grime, trap si drum & bass. Au colaborat cu cei mai importanti artisti de pe mapamond din sfera muzicii dubstep si drum’n’bass. „Contact”, piesa produsa de Noisia a avut un succes fabulos, clipul acesteia inregistrand aproape sase milioane de vizualizari pe Youtube sau “Still Getting It” piesa produsa de SKRILLEX si exemplele pot continua. In 2010, Foreign Beggars a fost nominalizata la Urban Music Awards alaturi de Roots Manuva, Professor Green si Tinie Tempah, in acelasi an fiind invitata de Prodigy sa ia parte la turneul acestora din UK.
In prezent Foreign Beggars se afla in turneu european pt promovarea proaspatului album”Up Rising” .
YouTube Preview Image

YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image
Marwan Dua: (Dubios Underground Association) stă de aproape 10 ani în spatele platanelor la cele mai demențiale petreceri si festivale din Cluj-Napoca sau din alte orase, atat ca dj cat si în calitate de organizator. Seturile sale eclectice au ca si constante ritmuri care te ridica de pe scaun, versuri care te fac să le fredonezi si scratchuri alese care le completeaza. Mai nou mixeaza si seturi audio-video ce contin clipuri muzicale,cut-uri din filmulete de pe youtube etc. Din intimitatea căminului până în fața a mii de oameni care participă la petrecerile din clubul Midi (situat pe locul #25 în lume conform DJMAG.COM), unde are o rezidenta drumul a fost lung, iar în prezent colaborează cu artisti precum Beardyman, Dub FX, Krafty Kuts, A.Skillz, DJ Yoda, Rahzel, Jeru the Damaja, Freq Nasty, DJ Food, DJ Rafik, Dj Vadim, Jazzanova, Chinese Man, Nimeni Altu si multi alti…

Marwan Dua – opening act for A Skillz @ Club Midi (video HD)
YouTube Preview Image

Marwan Dua – opening act for Mt Eden @ Club Midi (video HD)
YouTube Preview Image

PLANET H (Paul Opriș) este un muzician și producător din Cluj-Napoca, absolvent al Academiei de Muzică “Gheorghe Dima”. A fondat formațiile rock Narkoma și Godmode, iar de 10 ani face în paralel muzică electronică. Este renumit pentru remixurile dubstep ale pieselor: Vița de Vie – “Varza”, ROA – “Ne Place”, Coma – “€œCoboara-mă în Rai” dar si pt colaborarea cu Gojira, Deliric, Doc, clipuri care au strans mai bine sute de mii de view-urii pe Youtube. Gojira & Planet H feat Deliric
YouTube Preview Image

ACUTRA (OZ) este printre pionierii scenei de muzică electronică alternativă din Nord-Estul țării. Membru DrumskillCrew are o activitate în spatele platanelor de peste 5 ani, energizând scene împreună cu artişti remarcabili din domeniu precum Bare Noize, High Rankin, Venetian Snares, A.Skillz și alții.. Ascensiunea lor muzicală surprinde în 2012 cu seturi action-packed ce îşi propun să atace diferite sound-uri de la Glitch-hop Ghetto-funk si Turntablism pana la Grime Dubstep și Drum&Bass.

 

 

571 Comentarii la “FOREIGN BEGGARS live| 1 Feb. @ Club Midi”

Comenteaza

Newsletter

Pentru a beneficia de promotii si a fi informat asupra evenimentelor viitoare, te invitam sa te abonezi newsletter-ului nostru:

Parteneri

Club Midi
zile si nopti
La Gazette
Cluj Life
High Definition
Sound Tracker
Click Zoom Bytes
Black Sheep Sound
Partytude
Slicker