Sep
10
2009

Dub Fx (UK) & Numa Crew (Italia), Marwan (RO) Casa Tranzit Cluj

orele 19:00, CASA TRANZIT , Cluj-Napoca
pret 20 de lei
alaturi de Numa Crew & Marwan.
After-party, dupa orele 00:00, La Gazette alaturi de Numa Crew & Marwan

Dub Fx

este genul de artist contemporan genial care compune muzica spontan pe strada. TREBUIE sa cautati o scurta filmare pe YouTube ca sa intelegeti energia pozitiva si talentul incredibil posedat de acest tanar britanic. Folosind un loop machine, acest beatboxer emana toate sunetele folosite in piese si este dotat cu o voce excelenta, potrivita genului.

Din cate imi dau seama, daca soseste devreme intr-un oras unde are concert in aceeasi seara, Australianul obisnuieste sa iasa pe strada, in centru, sa dea o doza de vibratii celor care poate nu au auzit inca de el. Acest stil de publicitate mi se pare fantastic. Totodata, beneficiaza de o repetitie cu public inainte de adevaratul test, seara in club, cu fanii inraiti ai genului.

Dub Fx a inceput sa isi extinda popularitatea in Europa de est, fiind invitat la Woodstock 2009 in Przystanek, Polonia vara asta, iar in 8 – 10 septembrie este invitat prima data in Romania (pe traseul Bucuresti, Timisoara, Cluj). Artistul combina elemente de Hip-hop, Trip-hop, Reggae, Psychedelic Raggae, Dub si Beatbox in ritmurile create de el.

Daca ati apreciat seara cu Beardyman din primavara, nu aveti voie sa-l ratati pe Dub FX, care soseste in Cluj alaturi de alti 2 artisti italieni,

www.dubfx.net

YouTube Preview Image

Numa Crew

www.myspace.com/numacrew

Comenteaza

Newsletter

Pentru a beneficia de promotii si a fi informat asupra evenimentelor viitoare, te invitam sa te abonezi newsletter-ului nostru:

Parteneri

Club Midi
zile si nopti
La Gazette
Cluj Life
High Definition
Sound Tracker
Click Zoom Bytes
Black Sheep Sound
Partytude
Slicker