Apr
7
2012

DUB FX | Flower | CAde | Joi 7 Iunie Club Midi

 

Numarul mare de participanti la concursul DUA / DUB FX ne face nevoieti sa suplimentam nr de invitatii de la 20 la 40!! Promovati evenimentul pe Facebook, share-uiti: http://www.dua.ro/evenimente/dub-fx-flower-cade-joi-7-iunie-club-midi/ si lasati link-ul profilului vostru intr-un comment mai jos pt. verificare. Tragem la sorti iar castigatorii vor fi contactati pe mail pana cel tarziu Joi ora 12:00.

Warm-up: Marwan Dua
After-party: NDJ

DUA iti ofera ocazia sa castigi 2 invitatii la EXIT FESTIVAL din Serbia!!! Mai multe detalii: http://www.dua.ro/blog/dua-ofera-2-invitatii-la-exit-festival-in-serbia/

Dub FX este un artist de notorietate mondiala din Australia, Brand-ul sau reprezinta creatie muzicala live, bogata instrumental, folosind doar vocea si efectele de loop-ing din pedale sau alte scule muzicale.
Muzica lui Dub a castigat cu adevarat ascensiune atunci cand a filmat “Love someone” pe o strada din Bristol si a postat inregistrarea pe contul sau de Youtube. 30 de milioane de vizualizari s-au strans in cel mai scurt timp, Dub calatorind mai tarziu spre toate colturile lumii fiind cap de afis la cele mai importante festivaluri din lume impreuna cu logodnica sa Flower Fairy si CAde.
Artistul combina elemente din muzica electronica cu Reggae, Dubstep, Hip-Hop, Drum & Bass si Beatbox in ritmurile create de el.
Daca nu l-ati vazut pana acuma live sau pe Youtube, este un must see!!!

Intrare 25 inainte de ora 00:00 si 35 dupa

YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image

738 Comentarii la “DUB FX | Flower | CAde | Joi 7 Iunie Club Midi”

Comenteaza

Newsletter

Pentru a beneficia de promotii si a fi informat asupra evenimentelor viitoare, te invitam sa te abonezi newsletter-ului nostru:

Parteneri

Club Midi
zile si nopti
La Gazette
Cluj Life
High Definition
Sound Tracker
Click Zoom Bytes
Black Sheep Sound
Partytude
Slicker