Aug
18
2012

DropnRoll & DUA Music Festival | 17-18 August @ Balea Transfagarasan

 

D.U.A. ofera 20 de invitatii la acest acest event. Promovati evenimentul pe Facebook, share-uiti: http://www.dua.ro/evenimente/dropnroll-dua-festival-balea-transfagarasan/ dupa care postati link-ul profilului vostru la sectiunea comentariu de mai jos. Tragem la sorti iar castigatorii vor fi contactati pe mail pana cel tarziu Miercuri 15.08. ora 12:00.

Drop’n’Roll & Dua va asteapta sa descoperiti sunetul de calitate intr-o ambianta creata astfel incat cei prezenti sa poata savura peisajul mirific al Muntilor Fagaras, delicioasele preparate si cocktail-uri din cadrul Camp-ului nostru, precum si alte surprize puse la dispozitie de organizatori.   www.dropnroll.ro

Festivalul Muzical se desfasoara complementar event-ului de Mountainbikeing 16 -19 August, insa pe 17 și 18 August pe scena festivalului vor fi prezenti artisti de valoare din scena nationala si internationala.

Accesul pe munte se va face cu microbusele Drop’n’Roll, iar cazarea este la cort in regim camping, beneficiind de toate conditiile de comfort (toalete,dusuri,electricitate). In incinta camping-ului se gasesc mai multe baruri si food-courts, plaja, teren de sport, skate areea iar zona de festival este atasata.

JFB (UK): Cunoscut publicului din Romania prin prestatiile repetate dar de fiecare data uimitoare mixurile dj-iul britanic JFB acorda atentie sporita turntablism-ului , incorporand elemente diverse si influente din rock-hip-hop-funk, drum and bass, turntablism si dubstep. JFB colaboreaza cu artisti precum Beardyman ,Fatboy Slim, Dj Deekline, etc. A castigat de 2 ori locul intai la cea mai prestigiosa competitie de dj-i din UK: DMC.

DJ VASILE : La varsta de 48 de ani, DJ Vasile se poate numi cu usurinta unul din artistii veterani care a pus bazele muzicii electronice in Romania. Este unul dintre primii oameni care a deschis FM-ul in radio-ul bucurestean, imediat dupa caderea regimului comunist. DJ Vasile a facut parte din Matze in 92 alaturi de Cristi Stanciu, iar trei mai tarziu a fondat trupa Suie Paparude, alaturi de Mihai Campineanu (Michi) si Mihai Dobre. In anul 2000, DJ Vasile se implica intr-un proiect-ul, Shukar Collective .

Marwan Dua: (Dubios Underground Association) stă de aproape 10 ani în spatele platanelor la cele mai demențiale petreceri si festivale din Cluj-Napoca sau din alte orase, atat ca dj cat si în calitate de organizator. Seturile sale eclectice au ca si constante ritmuri care te ridica de pe scaun, versuri care te fac să le fredonezi si scratchuri alese care le completeaza. Mai nou mixeaza si seturi audio-video ce contin clipuri muzicale,cut-uri din filmulete de pe youtube etc. Din intimitatea căminului până în fața a mii de oameni care participă la petrecerile din clubul Midi (situat pe locul #25 în lume conform DJMAG.COM), unde are o rezidenta drumul a fost lung, iar în prezent colaborează cu artisti precum Beardyman, Dub FX, Krafty Kuts, A.Skillz, DJ Yoda, Rahzel, Jeru the Damaja, Freq Nasty, DJ Food, DJ Rafik, Dj Vadim, Jazzanova, Chinese Man, Nimeni Altu si multi alti…

Dj K-Lu de la Timisoara mixeaza funk, hip hop, broken¬beat , breaks si turntablism . Seturile sale muzicale sunt presarate cu nenumarate scratch¬uri si momente speciale. In prezent face parte din mai multe proiecte sau trupe cu care ajunge sa concerteze la Festivalul de Jazz de la Garana, pe scena Filarmonicii sau in afara tarii.

DuBase este unul din veteranii scenei românești, începând să mixeze din 1997. Împreună cu Leizaboy începe seria de live performance-uri pentru serile de film mut, sub egida Transylvania International Film Festival și MOFFOM în Praga.

NDJ este noua senzatie a scenei clujene de djing. Puternic influentat de cultura strazii si de soundul londonez urban, stilul sau de turntablist old school duce ascultatorul într-o călătorie prin toate perioadele muzicii electronice. In seturile sale, selectorul mixeaza hip-hop, beat-uri 808, future grage techno si top 40. Tinand cont de autenticitatea si modul in care isi concepe mix-urile, s-a facut remarcat pe scena cluburilor de renume alaturi de multi dj si producatori consacrati. Fiind castigator al concursului “DJ Music School” din cadrul festivalului “Delta Music Fest 3”, stilul sau ofera o atmosfera aparte oricarei petreceri.

Vineri 17 August                                              Sambata 18 August
Marwan Dua (RO)                                                  JFB (UK) dj set + audio-video mix
Dubase (RO)                                                           Dj Vasile (RO)
Ndj (RO)                                                                   Marwan Dua (RO) dj set + av show
Wild Flower Blues Band(HU)                                   Dj Dubase (RO)
Dj K-Lu (RO

 

Pentru a va face o mai buna idee asupra artistilor invitati si stilurile abordate va invitam sa verificati materialele audio-video de mai jos mai ales prima filmare:

YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image

Dubase – promo mix

Listen / Download: NDJ – future ghetto techno mix

Pret bilet festival:
Full DropnRoll Pack includes: promo pack 2012 + access to music festival & camping for 4 days :  90 lei
Music Festival Pack includes: promo pack 2012,  access to the party area for 4 days :  40 lei
Camping Pack includes promo pack 2012 + access to all camping facilities: 50 lei
Festival day ticket:  25 ron
Camping day ticket: 20 ron
www.dropnroll.ro

 

 

72 Comentarii la “DropnRoll & DUA Music Festival | 17-18 August @ Balea Transfagarasan”

Comenteaza

Newsletter

Pentru a beneficia de promotii si a fi informat asupra evenimentelor viitoare, te invitam sa te abonezi newsletter-ului nostru:

Parteneri

Club Midi
zile si nopti
La Gazette
Cluj Life
High Definition
Sound Tracker
Click Zoom Bytes
Black Sheep Sound
Partytude
Slicker