Oct
29
2011

Dj Deekline & Ed Solo (UK) 29 Oct. in Club Midi

D.U.A. ofera 20 invitatii pt. acest eveniment. Promovati evenimentul pe Facebook, share: http://www.dua.ro/evenimente/dj-deekline-ed-solo-uk-29-oct-in-club-midi/ si lasati link-ul profilului vostru la sectiunea comentariu de mai jos . Tragem la sorti iar castigatorii sunt contactati pe mail pana cel tarziu Vineri 28 Septembrie ora 18:00. Verificativa email-ul!

“Kings of the booty breaks” – DEEKLINE & ED SOLO

Deekline este un nume cu rezonanta atat in zona underground cat si mainstream in Europa, Canada si Asia. Unul din pionierii sound-ului “booty breaks”, Deekline a spart gheata acum mai bine de 10 ani, cand binecunoscutul hit “Don’t Smoke (Da Reefer)” a fost lansat pe piata.  Anul acesta a castigat premiul pentru cel mai bun dj/producer al anului la Breakspoll.
Seria compilatiilor “Booty Breaks” a ajuns la numarul 3, gasindu-si imediat cei mai infocati sustinatori – DJ Icey, the mighty Stanton Warriors si Krafty Kuts, care i-a contactat imediat pentru cel de al doilea album, la label-ul sau “Against The Grain”: “We’re incredibly pleased to have the guys on board. In my mind they are undoubtedly the numero uno breaks duo on the planet and this stunning new album deserves to launch Deekline & Wizard up their with Basement Jaxx and the Chemical Brothers”.

Producatorul si dj-ul Ed Solo este cunoscut ca fiind printre cei mai experimentati si impresionanti creatori din scena britanica de breakbeat ,dubstep si drum & bass. Eddie Bickley si-a creat un renume mondial pentru seturi incredibile si piese superbe pline de basi precum ‘When I Was a Yout,’ Love Your Life’ sau ‘Age of dub’ de pe exceptionalul album‚ Random acts of Kindness’ dar si remixurile la Groove Armada, Freestylers si Pendulum precum si colaborarile cu Krafty Kuts, JFB, Beardyman si Deekline. Productiile sale incorporeaza o diversitate uimitoare de genuri: de la soul, funk si reggae la breakbeat, hip-hop si drumandbass.

Stilul lor este foarte complex, fiind caracterizat ca “Urban Dance music which pools influences from Miami Bass, Hip Hop, Electro & Breakbeat, Garage, Grime & Bass” insa toate acestea au o trasatura comuna: “booty breaks”.

Pret intrare: 20 de lei inainte de ora 00:00 si 25 dupa.


YouTube Preview Image

YouTube Preview Image

YouTube Preview Image

YouTube Preview Image
YouTube Preview Image
YouTube Preview Image
YouTube Preview Image
YouTube Preview Image

YouTube Preview Image YouTube Preview Image

 

232 Comentarii la “Dj Deekline & Ed Solo (UK) 29 Oct. in Club Midi”

Comenteaza

Newsletter

Pentru a beneficia de promotii si a fi informat asupra evenimentelor viitoare, te invitam sa te abonezi newsletter-ului nostru:

Parteneri

Club Midi
zile si nopti
La Gazette
Cluj Life
High Definition
Sound Tracker
Click Zoom Bytes
Black Sheep Sound
Partytude
Slicker