Noi
22
2012

Balul Bobocilor Arhitecţi-special guest: Featurecast| 22 Nov | Club Midi

DUA ofera 20 de invitatii la acest eveniment. Promovati evenimentul pe Facebook, share-uiti pe wall: http://www.dua.ro/evenimente/balul-bobocilor-arhitecti-special-guest-featurecast-22-nov-club-midi/ si lasati link-ul profilului vostru intr-un comment mai jos pt. verificare. . Tragem la sorti iar castigatorii vor fi contactati pe mail pana cel tarziu Joi ora 15:00. Va rugam sa va verificati email-ul si sa nu lasati mai mult de un comment pe site.

Less is more”
Vă aşteptăm joi, 22 noiembrie, ora 22:00 în club Midi să ne distrăm la “Balul Bobocilor Arhitecţi”
Ne vor încânta cu muzica lor : FEATURECAST (UK), Marwan Dua  şi Acutra
Participă la tombolă şi poţi câştiga un butoi de bere :)

LINE-UP

FEATURECAST
Lee Mintram este DJ şi producător originar de pe coasta de Sud a Marii Britanii, este apreciat la nivel mondial pentru tehnicile sale la platane şi pentru stilul lui unic în Funk & Breaks.
Creându-şi propriul sunet folosindu-se de mai multe genuri muzicale şi tehnici de “scratching” şi “cutting”, FEATURECAST s-a lansat prin intermediul Cat Skills Records şi Funk Weapons & Super Hi Fi şi a reuşit să pună la punct un arsenal de releas-uri formidabile însoţite de aprecieri din partea celor de la Krafty Kuts, Norman Jay, DJ Yoda, Z-Trip, Ali B (Kiss FM), Craig Charles (BBC 6) etc., A-Skillz catalogându-l drept: “ONE TO WATCH!”
Fiind deja în frunte topurilor JUNO şi având difuzări chiar şi la radiourile din Australia, FEATURECAST va continua să pună Hip hop, Breaks, Dubstep şi Drum & Bass atâta timp cât sunt FUNKY!

YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image

 

MARWAN DUA (Dubios Underground Association) stă de aproape 10 ani în spatele platanelor la cele mai demențiale petreceri si festivale din Cluj-Napoca sau din alte orase, atat ca dj cat si în calitate de organizator. Seturile sale eclectice au ca si constante ritmuri care te ridica de pe scaun, versuri care te fac să le fredonezi si scratchuri alese care le completeaza. Mai nou mixeaza si seturi audio-video ce contin clipuri muzicale,cut-uri din filmulete de pe youtube etc. Din intimitatea căminului până în fața a mii de oameni care participă la petrecerile din clubul Midi (situat pe locul #25 în lume conform DJMAG.COM), unde are o rezidenta drumul a fost lung, iar în prezent colaborează cu artisti precum Beardyman, Dub FX, Krafty Kuts, A.Skillz, DJ Yoda, Rahzel, Jeru the Damaja, Freq Nasty, DJ Food, DJ Rafik, Dj Vadim, Jazzanova, Chinese Man, Nimeni Altu si multi alti…
YouTube Preview Image
YouTube Preview Image
ACUTRA (OZ) Acutra este printre pionierii scenei de muzică electronică alternativă din Nord-Estul țării. Membru DrumskillCrew are o activitate în spatele platanelor de peste 5 ani, energizând scene împreună cu artişti remarcabili din domeniu precum Bare Noize, High Rankin, Venetian Snares, A.Skillz și alții.. Ascensiunea lor muzicală surprinde în 2012 cu seturi action-packed ce îşi propun să atace diferite sound-uri de la Glitch-hop Ghetto-funk si Turntablism pana la Grime Dubstep și Drum&Bass.

Club MIDI: http://www.clubmidi.ro/#about

Pret bilet : 15 lei

Powered by A.St.A & DUA.

 

129 Comentarii la “Balul Bobocilor Arhitecţi-special guest: Featurecast| 22 Nov | Club Midi”

Comenteaza

Newsletter

Pentru a beneficia de promotii si a fi informat asupra evenimentelor viitoare, te invitam sa te abonezi newsletter-ului nostru:

Parteneri

Club Midi
zile si nopti
La Gazette
Cluj Life
High Definition
Sound Tracker
Click Zoom Bytes
Black Sheep Sound
Partytude
Slicker