Mar
29
2014

Akua Naru 29 Martie @ Club Midi

D.U.A. ofera 10 invitatii la acest eveniment.
Promovati evenimentul pe Facebook, share-uiti pe wall:  http://www.dua.ro/evenimente/akua-naru-29-martie-club-midi/ si lasati link-ul profilului vostru intr-un comment mai jos pt. verificare. Tragem la sorti iar castigatorii vor fi contactati pe mail pana cel tarziu Sambata 29 martie ora 12:00. Va rugam nu lasati mai mult de un comment pe site si sa va verificati email-ul in inbox si spam pt a vedea daca nu ati fost desemnati castigatori.

DUA prezinta
Akua Naru & Digflo Band
Warm-up: DJ Marwan [DUA]
After: DEX
Sambata 29 Martie, incepand cu ora 23:00, Club Midi. Pret bilet 35 lei.
Facebook event 

Akua Naru & Digflo Band revin a treia oara la Cluj-Napoca, de aceasta data in Club Midi, unde vor sustine un concert de doua ore, inedit asa cum ne-au obisnuit pana acuma.

DJ Marwan [DUA] stă de aproape 10 ani în spatele platanelor la cele mai demențiale petreceri si festivaluri din Cluj-Napoca sau din alte orase. Seturile sale eclectice contin funk modern,  future soul, jazz, hip-hop, bass music, trap, garage, grime, house, neck-snapping beats & ghettotech vibes.

 

 

273 Comentarii la “Akua Naru 29 Martie @ Club Midi”

Comenteaza

Newsletter

Pentru a beneficia de promotii si a fi informat asupra evenimentelor viitoare, te invitam sa te abonezi newsletter-ului nostru:

Parteneri

Club Midi
zile si nopti
La Gazette
Cluj Life
High Definition
Sound Tracker
Click Zoom Bytes
Black Sheep Sound
Partytude
Slicker