Noi
26
2011

A.SKILLZ//Funkanomics 26 Noiembrie in Club Midi


D.U.A. ofera 50 invitatii pt. acest eveniment. Promovati evenimentul pe Facebook, share: http://www.dua.ro/evenimente/a-skillz-funkanomics-26-noiembrie-club-midi/ si lasati link-ul profilului vostru in comentariu mai jos. Tragem la sorti iar castigatorii sunt contactati pe mail pana cel tarziu Vineri 25 Noiembrie.

A Skillz, este cu cu siguranta marca cea mai funky a celebrului label Finger Lickin’. Talentul sau incredibil din spatele pupitrului imbina funk, hip-hop si breaks cu stilul unic de scratching si sampling marca A-Skillz.  A avut turnee in Australia, Canada, S.U.A., Asia, ajungand si la cele mai mari festivaluri din Europa si din intreaga lume (Glastonbury, Homelands – UK, WMC – USA , Snowbombing – Austria sau Field Day in Australia). Toata lumea dorea o dovada pe viu a ceea ce facea reprezentatiile A-Skillz atat de aclamate, astfel ca a fost invitat la cele mai cunoscute petreceri de club din lume: FabricLive, Spectrum, Chew The FAT!, Supercharged, Sugarbeat, The Boutique, The Hit Factory New York sau Pacha Ibiza. Era inevitabil ca succesul sau sa paraseasca aria scenei de club, astfel ca A-Skillz a fost ales pentru a realiza coloana sonora a unui spot Renault, dar si fundalul audio al jocului PlayStation Gran Turismo 4. Un alt amanunt interesant ar fi ca A-SKillz a fost co-producator la celebrul hit ‘Breathe’ semnat Blu Cantrell si Sean Paul.

Funkanomics este un proiect care a luat fiinta in 2006 in sudul Germaniei. Sound-ul lor este conceput pt petrecerile de club. Seturile lor inglobeaza mai toate genurile muzicale: breakbeat cu influente hiphop, funk, beat-uri fine, reggae si electro cu multi basi grasi.”

 

Pentru a va face o mai buna idee asupra artistilor invitati si stilurile abordate va invitam sa verificati materialele audio-video de mai jos mai ales prima filmare:   A.Skillz  Februarie 2010 in  Club Midi dar si mix-urile sale.

YouTube Preview Image

YouTube Preview Image

YouTube Preview Image

YouTube Preview Image

YouTube Preview Image

YouTube Preview Image

Funkanomics – In Bed With Funkanomics Mix 2011

Funkanomics – Nas vs Cure – revolutionary

Funaknomics –  Cypress Hill – lick shot (remix)


A.SKILLZ BEATS WORKING VOL 1 (Dj Mix 2011)

A.Skillz  - Insane Bangers Dj mix

A.Skillz – Beatles mini mix 1xtra

INTRARE 20lei inainte de ora 00:00 si 25 dupa.

 

 

462 Comentarii la “A.SKILLZ//Funkanomics 26 Noiembrie in Club Midi”

Comenteaza

Newsletter

Pentru a beneficia de promotii si a fi informat asupra evenimentelor viitoare, te invitam sa te abonezi newsletter-ului nostru:

Parteneri

Club Midi
zile si nopti
La Gazette
Cluj Life
High Definition
Sound Tracker
Click Zoom Bytes
Black Sheep Sound
Partytude
Slicker