Noi
8
2012

BALUL BOBOCILOR UAD-special guest: FUNKANOMICS-8 Nov.@ Club Midi

DUA ofera  20 de invitatii la acest eveniment. Promovati evenimentul pe Facebookshare-uiti pe wall: http://www.dua.ro/evenimente/08-nov-balul-bobocilor-uad-2012-special-guest-funkanomics-de/ si lasati link-ul profilului vostru intr-un comment mai jos pt. verificare. . Tragem la sorti iar castigatorii vor fi contactati pe mail pana cel tarziu Joi ora 15:00. Va rugam sa va verificati email-ul si sa nu lasati mai mult de un comment pe site.

Cu o tematică caracteristică, un headliner exploziv şi un line-up crescut pe cele mai bune vibraţii, primim cum se cuvine bobocii în universitate.

LINE-UP

FUNKANOMICS
“Funkos” s-au lansat in anul 2006 in sudul Germaniei – punct din care ascensiunea lor a continuat fara intrerupere – si au pus in miscare publicurile din mari cluburi ale lumii.Sound-ul FUNKANOMICS este destinat ringurilor de dans energice, iar vibratiile transmise combina genuri muzicale variate – de la pasaje crocante de bass cuplate cu ritmuri groovy pana la piese celebre reinterpretate intr-un stil funk propriu. Experienta live poate contura in acelasi set breakbeat cu influente hiphop, funk, beat-uri fine, reggae si electro cu multi basi grasi.
O monstra din seturile cu care “Funkos” electrizeaza atmosfera gasiti aici:

 

MARWAN DUA
Marwan Dua (Dubios Underground Association) stă de aproape 10 ani în spatele platanelor la cele mai demențiale petreceri si festivale din Cluj-Napoca sau din alte orase, atat ca dj cat si în calitate de organizator. Seturile sale eclectice au ca si constante ritmuri care te ridica de pe scaun, versuri care te fac să le fredonezi si scratchuri alese care le completeaza. Din intimitatea căminului până în fața a mii de oameni care participă la petrecerile din clubul Midi (situat pe locul #25 în lume conform DJMAG.COM), unde are o rezidenta drumul a fost lung, iar în prezent colaborează cu artisti precum Beardyman, Dub FX, Krafty Kuts, A.Skillz, DJ Yoda, Rahzel, Jeru the Damaja, Freq Nasty, DJ Food, DJ Rafik, Dj Vadim, Jazzanova, Chinese Man, Nimeni Altu si multi alti…

YouTube Preview Image YouTube Preview Image

 

 

ACUTRA (OZ) & ENFORGE

Enforge şi Acutra sunt printre pionierii scenei de muzică electronică alternativă din Nord-Estul țării. Membrii DrumskillCrew au o activitate în spatele platanelor de peste 5 ani, energizând scene împreună cu artişti remarcabili din domeniu precum Bare Noize, High Rankin, Venetian Snares, A.Skillz și alții.. Ascensiunea lor muzicală surprinde în 2012 cu seturi action-packed ce îşi propun să atace diferite sound-uri de la Glitch-hop Ghetto-funk si Turntablism pana la Grime Dubstep și Drum&Bass.

Club MIDI: http://www.clubmidi.ro/#about

la bar între orele 23.00 – 01.00:
- 5 x Tequila Shot / 5 x Ramazzotti Shot = 19.9 lei
- Bere Ciuc = 3.9 lei
- Vodka + Granini = 9.9 lei

Support: 15 lei all night long.

Powered by ASUAD & DUA.

 

153 Comentarii la “BALUL BOBOCILOR UAD-special guest: FUNKANOMICS-8 Nov.@ Club Midi”

Comenteaza

Newsletter

Pentru a beneficia de promotii si a fi informat asupra evenimentelor viitoare, te invitam sa te abonezi newsletter-ului nostru:

Parteneri

Club Midi
zile si nopti
La Gazette
Cluj Life
High Definition
Sound Tracker
Click Zoom Bytes
Black Sheep Sound
Partytude
Slicker