Aug
23
2013

Transylvanian Rippers @ Skatepark Rozelor | 6–8septembrie 2013

ClubulSportiv Skateboard Transilvaniaînparteneriat cu Primăria Cluj-Napoca și RockFM, vă invită în perioada 6 – 8 septembrie la Transylvanian Rippers, festival de sporturi extreme. Evenimentul va avea loc în Skatepark Rozelor din Cluj-Napoca și este la a doua ediție.

Skatepark Rozelor este proiectul cel mai important al clubului nostru, care timp de patru ani s-a zbătut pentru realizarea lui. Este primul skatepark din țară executat după un proiect realizat de către practicanți ai sporturilor extreme, fiind unul dintre cele mai complexe și bine construite.

Transylvanian Rippers este cel mai mare eveniment de gen din Transilvania. Competițiile din cadrul festivalului vor fi skateboarding, in-line și BMX. Ele vor fi în format jam-session iar juriul de la fiecare categorie va fi alcătuit din trei arbitri. La fiecare disciplină, în funcție de numărul de concurenți înscriși, vor fi două categorii de vârstă, juniori ( până în18 ani ) și seniori. Taxa de înscriere la concursuri este de 30 lei la fața locului sau 20 de lei dacă înscrierea are loc în anvans de pe siteul competiției. Concurenții se vor lupta pentru trofeul „The Ripper”, primeletreilocuri de la fiecarecategoriefiindrecompensate. Evenimentul se vadesfășurapedurata a treizile, calificări, finale și best trick. Pelângăceimaibuniatleți din țarăsi-au confirmatprezențașiconcurenți din străinătate.

Soundulevenimentuluiva fi asigurat decătreMarwan Dua, Jaheyo, NDJ,DJMikeone, NikkiFM,TorsoBooking,șiva fi completatde Continetal Rippers, party la Hotel Continentalînsearafinalelor cu Planet H, Unlocka, Tim Pan șiDudawles. Demonstrații de B-boys văvordelectaatenția, iardacăvrețisăsusțineți Skateboard Transilvania, vizitați-ne la standulnostru !

Transylvanian Rippers esteorganizat de cătreclubulsportiv Skateboard Transilvaniaîncolaborare cu PrimăriaCluj – Napoca, RockFMșiestesusținut de cătreQual Media, Area52, U-Man, Jart Skateboards,LandoFootware, PMA Invest, Kingpinshop, MarosBike, UmibikeșiRamex.

Va așteptăm!

http://www.skateboardtransilvania.ro

Http://www.area52.ro

http://www.facebook.com/skateboardtransilvania

Teaser video:  YouTube Preview Image

 

 

Comenteaza

Newsletter

Pentru a beneficia de promotii si a fi informat asupra evenimentelor viitoare, te invitam sa te abonezi newsletter-ului nostru:

Parteneri

Club Midi
zile si nopti
La Gazette
Cluj Life
High Definition
Sound Tracker
Click Zoom Bytes
Black Sheep Sound
Partytude
Slicker