Sep
8
2012

Update! Transilvania rippers 7 – 9 Sept. Iulie in Parcul Rozelor

Clubul Sportiv Skateboard Transilvania în parteneriat cu Transilvania Look și Primăria Cluj-Napoca, vă invită în perioada 7 – 9 Septembrie la Transylvanian Rippers, festival de sporturi gravitaționale. Evenimentul va avea loc în Skatepark Rozelor din Cluj-Napoca, skatepark ce va fi inaugurat pentru publicul larg odată cu acestă ocazie. Skatepark Rozelor este proiectul cel mai important al clubului nostru, care timp de patru ani s-a zbătut pentru realizarea lui. Este primul skatepark din țară executat după un proiect realizat de către practicanți ai sporturilor gravitaționale, fiind unul dintre cele mai complexe și bine construite.
Transylvanian Rippers este cel mai mare eveniment de gen din Transilvania. Competițiile din cadrul festivalului vor fi skateboarding, in-line și BMX. Ele vor fi în format jam-session iar juriul de la fiecare categorie va fi alcătuit din patru arbitri. La fiecare disciplină, în funcție de numărul de concurenți înscriși, vor fi două categorii de vârstă, youngsters ( sub 18 ani ) și rippers. Ei se vor lupta pentru trofeul „The Ripper”, primele trei locuri de la fiecare categorie fiind recompensate. Evenimentul se va desfășura pe durata a trei zile, calificări, finale și best trick. Pe lângă cei mai buni atleți din țară si-au confirmat prezența și concurenți din țările vecine.
Soundul eventului va fi asigurat de către Marwan Dua, Jaheyo, Indjstione, Electroclown, Chu the jhu, Nerub, Raw mellow, TorsoBooking și NDJ, și va fi completat de un concert-party La Gazette în seara finalelor. Demonstrații de B-boys și graffiti vă vor delecta atenția, iar dacă vreți să susțineți Skateboard Transilvania, vizitați-ne la standul nostru !

 

Comenteaza

Newsletter

Pentru a beneficia de promotii si a fi informat asupra evenimentelor viitoare, te invitam sa te abonezi newsletter-ului nostru:

Parteneri

Club Midi
zile si nopti
La Gazette
Cluj Life
High Definition
Sound Tracker
Click Zoom Bytes
Black Sheep Sound
Partytude
Slicker