Oct
14
2013

Tomcraft, Bare Noize si Bar9 @ Transilvania Music Event 2013

DUA ofera 5 invitatii duble pe ambele zile la acest event. Promovati evenimentul pe Facebook, share-uiti pe wall:   http://www.dua.ro/blog/tomcraft-bare-noize-si-bar9-transilvania-music-event-2013/  si lasati link-ul profilului vostru intr-un comment mai jos pt. verificare. Tragem la sorti iar castigatorii vor fi contactati pe mail pana cel tarziu Vineri 18 oct  . ora 12:00. Va rugam sa nu lasati mai mult de un comment pe site.

Toti participantii la concursurile cu invitatii DUA si nu numai, sunt rugati sa-si verifice casuta spam si sa bifeze newsletter-ul DUA ca non-spam.
Datorita numarului mare de abonati la newsletter-ul DUA, este posibil ca, casuta d-voastra sa trateze email-urile primite de la “Hello@dua.ro” ca email de tip spam. Pentru a va asigura ca primiti notificarile DUA trebuie sa adaugati adresa “Hello@dua.ro in contact list-ul email-ului dumneavoastra, sa verificati casuta Spam a email-ului si sa marcati newsletter-ul DUA ca non-spam.

 

Legendarul Tomcraft (DE), Bare Noize (UK) si Bar9 (UK), doi dintre cei mai apreciati dj si producatori ai curentului Dubstep, sunt invitatii speciali al editiei cu numarul 5 a festivalului muzical Transilvania Music Event.

In data de 18 si 19 Octombrie incepand cu ora 22:00, parcarea subterana din incinta Cluj Arena va rasuna pe beaturile invitatilor speciali, alaturi de care vor mai performa binecunoscutii dj autohtoni: Gojira & Planet H, Stefanno b2b Julianno, Gabriel Ross si Dj Marwan.

Program:
- Vineri, 18.10. 22:00
BARE NOIZE (UK) (https://soundcloud.com/barenoize)
BAR 9 (UK) (https://soundcloud.com/bar9)
GOJIRA AND PLANET H (https://soundcloud.com/gojira)
Dj Marwan (DUA) http://www.youtube.com/watch?v=e3JhlgvBkQc&feature=youtu.be

- Sambata, 19.10. 22:00
TOMCRAFT (DE) (https://soundcloud.com/tomcraft)
STEFANNO B2B JULIANNO (http://www.mixcloud.com/stefannob2bjulianno/)
GABRIEL ROSS (http://www.mixcloud.com/Gabriello/)

Pretul unui bilet este 20 lei/noapte si poate fi achizitionat in avans de la standul de eliberari StudCard de la Casa de Cultura a Studentilor, de luni pana vineri intre orele 10:00 – 17:00, respectiv din magazinul Uman din incinta Iulius Mall de luni pana duminica intre orele 10:00- 22:00.

Detalii pe: www.transilvaniamusicevent.ro

65 Comentarii la “Tomcraft, Bare Noize si Bar9 @ Transilvania Music Event 2013”

Comenteaza

Newsletter

Pentru a beneficia de promotii si a fi informat asupra evenimentelor viitoare, te invitam sa te abonezi newsletter-ului nostru:

Parteneri

Club Midi
zile si nopti
La Gazette
Cluj Life
High Definition
Sound Tracker
Click Zoom Bytes
Black Sheep Sound
Partytude
Slicker