Dec
13
2013

NIMENI NU DOARME! Vin DOC, DELIRIC si VLAD DOBRESCU 13 Dec @ ClujArena

D.U.A. ofera 5 invitatii la acest eveniment.

Promovati evenimentul pe Facebook, share-uiti pe wall: http://www.dua.ro/blog/nimeni-nu-doarme-vin-doc-deliric-si-vlad-dobrescu/  si lasati link-ul profilului vostru intr-un comment mai jos pt. verificare. Tragem la sorti iar castigatorii vor fi contactati pe mail pana cel tarziu vineri 13 Dec. ora 12:00. Va rugam nu lasati mai mult de un comment pe site si sa va verificati email-ul in inbox si spam pt a vedea daca nu ati fost desemnati castigatori.

Creative Monkeyz organizeaza tot ce conteaza, in minunat de norocoasa zi de Vineri 13, o sindrofie legendara! Ruleaza live pe placa de baza: DOC, DELIRIC si VLAD DOBRESCU – punem RAM in bairam si pentru ca-i chef de intelectuali, v-asteptam sa ne bem mintzile! After-party-ul este asigurat de DJ Marwan.
Facebook event

Log in: 20 de RON
Bilete disponibile la:
The Londoner – Great English Pub
Uman Cluj in incinta Iulius Mall Cluj-Napoca

Tinuta obligatorie: Haine

Atitudine dezirabila: Verde Activ

Varstele peliculei: 18+

Like, Share and Invite, altfel toti prietenii tai o sa stie ca esti pensionar, si-ti vor pune porecla “mangusta dospita fosfolipidica de stepa”.

 

71 Comentarii la “NIMENI NU DOARME! Vin DOC, DELIRIC si VLAD DOBRESCU 13 Dec @ ClujArena”

Comenteaza

Newsletter

Pentru a beneficia de promotii si a fi informat asupra evenimentelor viitoare, te invitam sa te abonezi newsletter-ului nostru:

Parteneri

Club Midi
zile si nopti
La Gazette
Cluj Life
High Definition
Sound Tracker
Click Zoom Bytes
Black Sheep Sound
Partytude
Slicker