Mai
21
2011

Delahoya: Freestylers(UK)// SuiePaparude//Gojira

 

D.U.A. ofera 15 invitatii pt. acest eveniment.
Promovati evenimentul pe Facebook, share: http://www.dua.ro/blog/delahoya-freestylers-uk-21-mai-polus/
si lasati link-ul profilului vostru in comentariu. Tragem la sorti iar castigatorii sunt contactati pe mail pana cel tarziu JOI 19 Mai ora 12:00.
Participantii la concurs trebuie sa aibe peste 18 ani.

Editia 2011 a festivalului Delahoya readuce in prim-plan muzica break-beat si nu oricum ci printr-o prestatie de exceptie a unui nume de prim rang in lume: The Freestylers
Cei 2 Freestylers vor performa la 4 turntables si 2 mixere live intr-un show cel putin exploziv pe scena Delahoya. Iata si cateva date despre aceste legende muzicale:

The Freestylers
Zguduind cluburile si petrecerile de peste zece ani deja in toata lumea, The Freestylers sunt înca unul dintre cele mai interesante nume de pe scena muzicala dance. De-a lungul anilor au avut hit-uri in Top 20, au fost capul de afis la multe festivale majore, au vândut peste jumatate de milion de albume, au intreprins un turneu prin SUA pentru a-l sustine pe Lenny Kravitz fiind in acelasi timp si prima trupa care a aparut cu muzica electronica live în cadrul emisiunii legendare de la BBC TV „Top of the Pops”.
Aston Harvey si Matt Cantor abordau doua stiluri diferite de muzica atunci când s-au întâlnit în Londra anilor ’90. Aston, un uber-inginer care a activat ca jumatate a proiectului de hardocre breakbeat „Blapps Posse” si s-a ocupat de crearea unor piese precum „Buss`it” si „Don`t Hold Back” – înainte de a se apuca de Definition of Sound, Rebel MC si Dj Rap. Matt Cantor, între timp, a înregistrat cu Andy Gardner de la Plump Dj`s sub pseudonimele Cut`N`Paste si Strike pentru renumita casa de discuri Freskanova, combinatia dintre cei doi anuntandu-se a fi letala. Descoperind o dragoste reciproca pentru hip-hop si electro, Mat si Aston au început sa produca muzica împreuna. Primul disc pe care l-au samplat a fost clasica piesa de old-school electro „Don`t Stop the Rock” semnata Freestyle Express din care a rezultat „Drop the Boom”, lansata la Scratch City Records, piesa ce i-a consacrat pe cei de la The Freestylers ca fiind numele specific niciunui gen cu conotatii hip-hop.

Pentru ca “tacamul” sa fie complet, break-beat-ul romanesc nu se va lasa mai prejos si, prin reprezentantii sai de seama, Suie Paparude si Gojira, vor arunca in aer lumea prezenta in 20-21 mai la Polus Center in Cluj-Napoca.
Suie Paparude (Bucuresti):
Una dintre cele mai cunoscute formatii romanesti si cu siguranta cea mai cunoscuta formatie romaneasca de muzica electronica revine dupa 3 ani la Delahoya! Suie Paprude este fara indoiala, la ora actuala, una dintre cele mai cerute formatii romanesti umpland orice club, cort sau sala de spectacole in Romania. Ar fi de prisos sa amintim prestigioasa cariera si bogata biografie semnata de cei 3 baieti, foarte multe dintre acestea deveniind de-a lungul timpului hituri fredonate de mai multe generatii de tineri.
Ca o stire de ultima ora, va anuntam ca Suie Paparude se pregatesc sa lanseze cel de-al treilea videoclip de pe albumul “E suflet in Aparat”, fiind vorba de piesa “Moartea Boxelor”. In momentul de fata baietii sunt in perioada promovarii albumului, cantand mai ales piese de pe acesta precum si hiturile binecunoscute Pentru inimi, Armada Verbala, Cu Zambetul pe buze , Cronica si Trei Oameni! Mai trebuie amintit ca Suie Paparude este una dintre trupele cele mai importante din Romania care si-a oferit albumul gratuit la download simultan cu punerea lui in vanzare pentru cei interesati.

Gojira (Tandarei 215):
Excentric din fire, Gojira defilează încă din 2005 pe scena electro – tehno pop autohtonă cu show-uri îndrăzneţe, iar mix-uri eclectice de bass cu ritmuri techno, breakbeat şi dubstep au devenit specialitatea lui. La ora actuală, Gojira deschide un discurs muzical amplu şi ostentativ, în care îşi declară cu sinceritate predispoziţia către combinaţii nemaipracticate şi îndrăzneţe, în care include excese muzicale care generează adrenalină în public şi oricât de avangardiste sau satirice în intenţia lor, stârnesc la dans.De peste 1 an de zile, Gojira a devenit unul dintre membri de baza ai grupului satiric Serviciul Roman de Comedie (Divertis), remarcandu-se prin umorul si jocul de scena aparte. De altfel, acestea le-a probat de-a lungul timpului si in cadrul binecunoscutei emisiuni Happy Fish.
Gojira: “Pun cea mai bună muzică de băieţi ca să danseze fetele!”

YouTube Preview Image
YouTube Preview Image
YouTube Preview Image

Mai multe detalii pe pagina oficiala a evenimentului:  www.delahoya.info.ro/2011

122 Comentarii la “Delahoya: Freestylers(UK)// SuiePaparude//Gojira”

Comenteaza

Newsletter

Pentru a beneficia de promotii si a fi informat asupra evenimentelor viitoare, te invitam sa te abonezi newsletter-ului nostru:

Parteneri

Club Midi
zile si nopti
La Gazette
Cluj Life
High Definition
Sound Tracker
Click Zoom Bytes
Black Sheep Sound
Partytude
Slicker