Noi
21
2011

Balul Bobocilor UAD 24 Noi. in Flying Circus

Joi, 24 noiembrie 2011, ora 21.00, va invitam in Flying Circus PUB sa va sustineti bobocul preferat la BALUL BOBOCILOR UAD si sa dansati comfortabil in pijmalele proprii ( desigur, daca doriti ;) ). Am apretat line-up-ul si am pregatit surprize pentru cei imbracati adecvat. Balul bobocilor II continua traditia de anul precedent si primeste cum se cuvine noii boboci in universitate.
Suport 10 RON (presale / pana la ora 01.00 in seara evenimentului), 15 RON dupa 01.00.

LINE-UP:
DJ LIMUN:

Turntablist / DJ originar din Timisoara, consacrat ca si DJ in trupa Subcarpati ( Bean Mc , Dj Limun , Vj Andrei Gherghe ). Inainte de a aparea proiectul Subcarpati , DJ Limun a devenit cunoscut in urma colaborarilor cu o parte din industria muzicii urbane hip-hop si nu numai, fiind asociat cu nume ca ADN, Kazi Ploae, Specii, Omu Gnom, Hades Records Crew, Skizzo Ski…llz, dar back2back-uri cu multi dj/turntablisti din scena romaneasca: DJ K-lu, Sauce, DJ Flava & Mack (cut&sound professors), Leizaboy, DJ Vasile, DJ Gojira, Missile, Alphabite, Charlie Dundeen, Turntable Science, Newgotti, Indjstione , etc. Inca de la 18-19 ani, Denes Marius ( DJ Limun ) a deschis show-urile unor artisti de anvergura precum: Jfb, Netik, A-Skillz, Sofa Surfers, Joker sau DJ Flip si a electrizat festivaluri ca : B’est Fest, Summer Break, Tmbase, Fanfest, SummerJam, Delta Music. In seturile live puteti savura si dansa pe cele mai explozive beaturi condimentate cu scratchuri , mash-up-uri , de la hip-hop pana la funk, glitch sau breakbeat , toate acestea amestecate intr-un stil turntablistic trudit in ani de experienta.

 

DJ MARWAN

A inceput sa mixeze prin 2002 – 2003 si debuteaza prin evenimente in orasul natal – Cluj Napoca. Isi cumpara platanele si primele vinyluri in 2005 si fondeaza D.U.A.( Dubious Underground Association ) alaturi de care promoveaza evenimente cu un substrat muzical divers – de la hip hop si funk pana la reggae, breakbeat si drumandbass. Evenimentele isi gasesc gazda in locatii si orase diferite, Cluj, Bucuresti, litoralul romanesc. Intre timp primeste invitatii sa mixeze la Timisoara, Bucuresti, Deva, Vama Veche, Vaslui, Oradea, Baia Mare. A impartit, scena cu artisti consacrati din mai toate ariile muzicale. Mixeaza breaks-uri amestecate cu hip-hop,reggae dub si step, ghetto funk , etc. intr-un stil aparte, in care include scratch-uri, beat juggling si acapellas.

 

DJ OZ

Este un pionier al scenei Drum&Bass din Suceava. Membru Drumskill Crew (Enforge, Oz, Andru & VJ Gray) , are o activitate in spatele pupitrului de aproape 5 ani, energizand scene impreuna cu artisti precum Cypher, DJ Snow, Yuffa&Hardcore, Techline, Syneptik, 3P, Moondust, Phoneme, Lich, Souljah, Zet, Specii etc. In acest timp este invitat sa mixeze la evenimente din toata tara (Cluj-Napoca, Constanta, Tg. Mures, Roman, Zalau, Botosani, Suceava). Ascensiunea sa muzicala il surprinde in 2011 cu noile lui seturi ce isi propun sa armonizeze diferite sound-uri de Glitch-hop Electro Breaks si Drum&Bass.

 

 

Comenteaza

Newsletter

Pentru a beneficia de promotii si a fi informat asupra evenimentelor viitoare, te invitam sa te abonezi newsletter-ului nostru:

Parteneri

Club Midi
zile si nopti
La Gazette
Cluj Life
High Definition
Sound Tracker
Click Zoom Bytes
Black Sheep Sound
Partytude
Slicker